Katalog

iew Induktive Erwärmungsanlagen GmbH

iew Induktive Erwärmungsanlagen GmbH

iew Induktive Erwärmungsanlagen GmbH

20.07.2023 14:00

Vakuové pájení s VVBM 150 od IEW Induktive Erwärmungsanlagen GmbH

Odpovědět na inzerát

Vakuové pájení je preferovanou tepelnou metodou pro spojování různých materiálů, včetně náročných materiálů, jako je karbid wolframu, keramika a materiály na bázi diamantu, jako jsou pevné PCD, MCD, CVD atd.

Na rozdíl od jiných metod, jako je pájení plynovým plamenem, je vakuové pájení ekologické a čisté, protože nepoužívá hořlavé plyny ani tavidla. Spotřebu energie lze snadno sledovat prostřednictvím displeje stroje.

Tento proces je však také náročnější, protože každý materiál vyžaduje individuální volbu pájecího plnicího drátu a různé parametry pájení, jako je sklon rampy, doba udržování a chladicí rampa.

Společnost IEW Induktive Erwärmungsanlagen GmbH vyvinula VVBM 150, spolehlivou vertikální vakuovou komoru s podporou Průmyslu 4.0, která je vybavena turbočerpadlem Pfeiffer Vacuum a PLC řídicí jednotkou BECKHOFF naprogramovanou společností IEW pro přesné řízení teploty. Pro minimalizaci kontaminace a zajištění optimální kvality komponent se jako vakuová komora používá trubice z křemenného skla bez kovů. Dvouzónová vakuová komora umožňuje homogenní teploty v komoře s odchylkou menší než 10 °C.

Pečlivě nastavitelné teplotní rampy snižují tepelné namáhání pájených součástek a proces vakuového pájení lze spolehlivě reprodukovat. VVBM 150 umožňuje zpracovávat více typů výrobků v jednom pájecím cyklu, pokud mají podobnou velikost, a zajistit tak konzistentní výsledky pájení. Dílenské výkresy lze přiřadit příslušným programům a uložit je do jednotky, aby bylo možné pájet odpovídající skupiny výrobků současně.

VVBM 150 vyniká nejen pokročilou technologií a přesností, ale také vysokou hospodárností. Možnost zpracovávat několik typů výrobků současně v jednom pájecím cyklu zvyšuje produktivitu a šetří čas a energii. Spolehlivá reprodukovatelnost pájecího procesu minimalizuje zmetkovitost a optimalizuje spotřebu materiálu, díky čemuž je VVBM 150 nákladově efektivním řešením pro náročné aplikace.

VVBM 150 je výsledkem úsilí společnosti IEW o výzkum a vývoj a díky inovativnímu vertikálnímu uspořádání vakuové komory z křemenného skla umožňuje nebývalou všestrannost. Vysoce homogenní rozložení teploty v komoře zajišťuje vynikající výsledky pájení s teplotní odchylkou menší než 10 °C. Společnost IEW Induktive Erwärmungsanlagen GmbH s hrdostí představuje průlomové řešení VVBM 150, které posouvá přesnost, efektivitu a celkovou kvalitu procesu vakuového pájení na novou úroveň a stanovuje nové standardy v oboru.


 


Odpovědět na inzerát

Kategorie
Nabízíme

Stát
Rakousko