Katalog

iew Induktive Erwärmungsanlagen GmbH

iew Induktive Erwärmungsanlagen GmbH

iew Induktive Erwärmungsanlagen GmbH

O iew Induktive Erwärmungsanlagen GmbH

Vývoj a výroba středofrekvenčních a vysokofrekvenčních indukčních ohřívacích systémů pro pájení, žíhání, smršťování, kalení a pro vědeckou a zkušební techniku.
Zabývat se indukčním ohřevem a indukčními systémy vyžaduje dlouholeté zkušenosti a rozsáhlé know-how.

Jsme výrobcem indukčních zařízení a specializujeme se na tepelné zpracování pomocí indukčních ohřívacích systémů a na speciální řešení kompletních systémů podle požadavků zákazníka.
Zařízení a systémy pro indukční ohřev vyvíjíme a vyrábíme od roku 1996. Prosadili jsme se v oblasti regulace teploty a v této souvislosti nabízíme malé sekvenční řízení PLC pro přesně řízený proces ohřevu. Našimi zákazníky jsou celosvětově působící průmyslové podniky z automobilového průmyslu, stejně jako firmy z oblasti výroby nástrojů a strojírenství a výzkumné ústavy a univerzity.

Indukční ohřev lze použít všude tam, kde je třeba tepelně zpracovávat kovy. Je vhodný pro obrobky ze železa, nerezové oceli, mědi, mosazi, hliníku a všech dalších elektricky vodivých materiálů.

Kromě vývoje, výroby a prodeje indukčních generátorů/indukčních ohřívacích systémů obecně vám společnost iew nabízí také systémy pro pájení, kalení, lisování a také kompletní systémy na míru, např.Např. indukční ohřívárny s ručním pracovištěm, chladicí zařízení pro chlazení indukčních zařízení, stolní a regálové systémy atd.

Přitom i vakuové pájky patří k jedné z našich hlavních oblastí!

Indukční topné systémy (TTH20/TTH25)

Stacionární systém s nepřetržitým provozem

Indukční ohřívací systém TTH20/TTH25 se skládá ze dvou komp...

Indukční ohřívací zařízení ( TTH2t/TTH3t/TTH5t)

Stacionární systém s nepřetržitým provozem

Vodou chlazený indukční ohřívací systém TTH2t/TTH3t/TTH5t se skládá ze dvou komponent: Generátor střídavého proudu a topná stanic...

Indukční topná jednotka, mobilní (TTH2HT)

Indukční ohřívací jednotka TTH2HT se skládá ze dvou částí, vysokofrekvenčního generátoru a stacionární ohřívací stanice s odpovídajícím induktorem.

TTH2HT byla navržena s využitím nejmod...

Programovatelný logický automat (PLC)

Automatické sekvenční řízení iew GmbH umožňuje realizovat procesy indukčního ohřevu až se 100 různými programy s alfanumerickým zadáním názvu programu a příslušných teplotních profilů (nastavená teplo...

Vakuové pájení / pájecí stroj (VVBM150)

Kromě našich osvědčených indukčních systémů pro technologii pájení nabízíme od roku 2018 také náš inovativní systém vakuového pájení VVBM 200 (vertikální vakuová pájka). Abychom mohli nabídnout vho...

Vakuová pájka (VVBM 200)

  1. Kromě našich osvědčených indukčních systémů pro technologii pájení nabízíme od roku 2018 také náš inovativní systém vakuového pájení VVBM 200 (vertikální vakuová pájka). Abychom mohli nabídn...

Indukční pájecí jednotka (IBU105/2)

Indukční pájení honovacích nástrojů

Tato sestava je ruční pájecí pracoviště pro pájení honovac...

Indukční pájecí jednotka (IBU115)

Indukční pájení trubek z nerezové oceli v automobilovém průmyslu
Toto pájecí pracoviště je vybaveno jednotkou ochranného plynu a je určeno pro indukční pájení nerezových trubek. Zař...

Indukční kalicí jednotka (IHU108)

Indukční kalení kola kompresoru a jeho hřídele

Tento systém kalení se používá jako součást tréninkového systému pro stanovení energetické účinnosti svařování a následného k...

Indukční kalicí jednotka (IHU120)

Vertikální kalení malých dílů
Tato jednotka je vertikální kalicí systém pro kalení malých dílů a žíhání sklíčidel. Tento systém je vybaven rotačním upínacím systémem s rychlostí 100 až 200 o...

Foil embossing machines (IPU 103)

Indukční ražba je proces, při kterém se na kovovou desku umístí fólie. Po dosažení požadované teploty se do fólie pomocí razítka vyrazí obrys.

Výroba induktorů

Pouze pokud je induktor optimálně konstruován, lze s ním vyrábět obrobky nejlepší možné kvality. Tvar je proto přesně přizpůsoben obrobku a výkonu systému.

Nejprve určíme optimální vlastnosti...

Na veletrhu TestXpo 2023 v Ulmu představí společnost IEW Induktive Erwärmungsanlagen GmbH indukční systém, v němž lze keramický tahový vzorek zahřívat pomocí susceptorové trubice.
Vakuové pájení je preferovanou tepelnou metodou pro spojování různých materiálů, včetně náročných materiálů, jako je karbid wolframu, keramika a materiály na bázi diamantu, jako jsou pevné PCD, MCD, CVD atd.