Katalog

Maschinenfabrik Berthold HERMLE AG

Maschinenfabrik Berthold HERMLE AG

  • DIN EN ISO 9001:2015

Maschinenfabrik Berthold HERMLE AG

  • DIN EN ISO 9001:2015

O Maschinenfabrik Berthold HERMLE AG

Originál!
Mnozí říkají, že HERMLE vyrábí nejlepší stroje na světě.

HERMLE je především o frézování a dosahování vynikajících výsledků. A právě to se snažíme zajistit naší architekturou, strukturou, prací, přístupem, vývojem, konstrukcí, montáží a servisem. Vše, čeho dosáhneme, co změníme nebo optimalizujeme, činí naše výsledky lepšími, přesnějšími, rychleji dostupnými - nic víc a nic míň.

"frézování v nejlepší kvalitě" - jak zní slogan společnosti HERMLE AG - to výstižně shrnuje. Znamená vysoce výkonná, vysoce inovativní obráběcí centra, která se vyšvihla na vedoucí pozici v národním i mezinárodním měřítku. Znamená rozvětvenou a úzce provázanou prodejní a servisní síť a přítomnost více než 30 000 úspěšně instalovaných strojů po celém světě.

V neposlední řadě znamená úspěch našich zákazníků, kteří s našimi výrobky dosahují nejlepších výsledků z hlediska přesnosti a efektivity.

Co však umožňuje "frézování na jedničku"? Neustálý přísun nových nápadů a příslovečná preciznost HERMLE ve výrobě, procesní poradenství a solidní projektové řízení. S našimi přibližně 1 400 vysoce motivovanými zaměstnanci, kteří jsou za to vše zodpovědní, vytváříme základ. A to v místě, které je tradičně domovem přesné mechaniky a obráběcích strojů. To jsou v souhrnu ty nejlepší možné předpoklady. Jsou to důvody, proč se dnes těšíme přednímu postavení jako partner mnoha klíčových průmyslových odvětví. Od velkých složitých součástí až po nejmenší komponenty v oblasti špičkových technologií. Od medicíny až po automobilové závody. Jsme v čele!