Katalog

GKM Siebtechnik GmbH

GKM Siebtechnik GmbH

GKM Siebtechnik GmbH

O GKM Siebtechnik GmbH

Naše prosévací stroje nabízejí více než jiné

Společnost GKM je technickou jedničkou na trhu s bubnovými prosévači, vibračními bubnovými prosévacími stroji a laboratorními sítky se vzduchovým paprskem a sítky pro vytřásání.
Využijte více než 35 let zkušeností v oblasti prosévací a zpracovatelské techniky

  • Nejvyšší kompetence a know-how v oblasti technologie prosévacích procesů

  • Nejnovější vývoj bubnových prosévacích strojů ve špičkové kvalitě a designu za příznivé ceny

Naše společnost se zaměřuje na

Společnost GKM Siebtechnik vyvíjí a vyrábí v Německu a prodává po celém světě svůj sortiment třídicích strojů a flexibilních řešení třídicích systémů s renomovanými referencemi ve všech průmyslových odvětvích.
S naším vysoce zkušeným týmem a našimi celosvětovými prodejními partnery jsme národní a mezinárodní jedničkou v našem oboru. GKM bude expandovat i v budoucnu - jako vlastnická výrobní společnost s kvalitními výrobky a dlouholetým know-how je nezávislá se solidním základem.
Společnost GKM udává trendy v oblasti inovativních řešení problémů a všechny cíle a aktivity jsou v souladu se strategickými cíli jejích zákazníků. Se svými prosévacími systémy nabízí koncepty s přidanou hodnotou.
Hlavním cílem společnosti GKM je trvalý solidní a na kvalitě založený růst v budoucím rozvoji společnosti prostřednictvím internacionalizace s důsledným a profesionálním marketingem a inovacemi.
Dodatečně poskytované poradenství a služby pomohou zvýšit produktivitu.

Zabraňuje elektrostatickému nabíjení a zajišťuje přímé uzemnění tělesa stroje

Vaše výhody...