Katalog

Gmöhling Transportgeräte GmbH

Gmöhling Transportgeräte GmbH

  • ISO 9001:2015
  • REACH
  • Zulassung z. Kistenbauart A 1589X + 1589Y, Gefahrgut

Gmöhling Transportgeräte GmbH

  • ISO 9001:2015
  • REACH
  • Zulassung z. Kistenbauart A 1589X + 1589Y, Gefahrgut

O Gmöhling Transportgeräte GmbH

GMÖHLING - Společnost

Jediné, co není horké, je kov. Gmöhling - více než 80 let plných událostí, více než 100 zkušených zaměstnanců a více než 1 000 skvělých nápadů, jak zpracovat hliník.

Inovace jsou ve společnosti Gmöhling tradicí. Touha po neustálém vývoji a zlepšování je zakořeněna v samotné podstatě společnosti. Tato touha začala u zakladatele společnosti, pana Gmöhlinga, a byla hrdě přijata našimi zaměstnanci v souladu s výrokem Gustava Heinemanna: "Kdo není ochoten přijmout změnu, nakonec ztratí to, co se snaží zachovat." Tento přístup nám umožňuje i nadále stanovovat nová měřítka v našem oboru. Naše přepravní a likvidační kontejnery, přepravní a skříňové vozíky a palety jsou dnes nezbytným nákupem pro mnoho zákazníků po celém světě.

Náš výrobní závod v německém Fürthu, který má rozlohu přes 8 000 m2 , je dostatečným důkazem úspěchu a angažovanosti společnosti Gmöhling. Podnikatelská vize, povědomí o kvalitě, perspektivní plánování, udržitelné výrobní procesy a trvanlivé, stabilní výrobky učinily ze společnosti Gmöhling to, čím je dnes: jedním z předních světových výrobců hliníkových kontejnerů
Společnost Gmöhling je samozřejmě certifikována podle normy DIN EN ISO 9001:2015

. Již desítky let se společnost Gmöhling těší u svých náročných zákazníků po celém světě pověsti profesionálního, inovativního, flexibilního a mimořádně spolehlivého obchodního partnera.

Kdy využijete příležitosti a přesvědčíte se, co vám společnost Gmöhling nabízí?
GMÖHLING: Objevte naše nejnovější produkty a řešení, vyměňte si názory s naším týmem a zjistěte více o nejnovějších trendech v oboru - těšíme se na vás!

Rádi bychom vás informovali, že jsme od 1.3.2024 snížili ceny vybraných výrobků, jako jso...

Již desítky let řešíme vaše požadavky na logistiku a přepravu.

S produktovými řešeními...

Abychom zabránili hluku při vkládání, vkládá se do našeho koše pěna pohlcující zvuk.

08.11.2022 02:00

"Přes zaprášený měsíc

"Over The Dusty Moon Challenge" - sponzorovali jsme tým MoonAixperts
Nedávno jsme podpořili...

Společnost Gmöhling GmbH letos slaví 80. výročí svého založení. Walter Gmöhling si ani ve svých 98 letech nenechá ujít příležitost zastavit se v sídle společnosti ve Fürth-Stadelnu a přispět svými nápady. "Aby byla pracovní místa zajištěna i do budoucna, vložil jsem do nadace veškerý majetek!" A tak se stalo