Katalog

Joma Kunststofftechnik GmbH

Joma Kunststofftechnik GmbH

  • ISO 15378:2017
  • ISO 9001:2015
  • HACCP

Joma Kunststofftechnik GmbH

  • ISO 15378:2017
  • ISO 9001:2015
  • HACCP

O Joma Kunststofftechnik GmbH

Společnost Joma je synonymem pro vynikající vývoj výrobků v oblasti plastových technologií a je mezinárodně uznávaným specialistou na vysoce kvalitní obaly.

Joma je soukromá rakouská společnost. V našem výrobním závodě v Brunn/Gebirge u Vídně vyvíjíme a vyrábíme vysoce kvalitní plastové výrobky pro farmaceutický a chemický průmysl a pro potravinářský průmysl.

Z Rakouska dodáváme na cílové trhy ve více než 40 zemích světa. Naše zavedená pozice na trhu je výsledkem dlouhodobých a dobrých vztahů s našimi partnery - a našeho důrazu na detail.

Obaly na kosmetiku (Securibox)

Název "Securibox" chápeme doslova: Joma Securibox zaručuje spolehlivou ochranu prášků, mastí, krémů, tablet a kapslí na nejvyšší úrovni.

Doplňkové vybavení

  • <...

Vodotěsné obaly (Securibox)

Nádoby Joma Securibox nabízejí bezpečnou ochranu pro média, která se nerozpouštějí. 21 velikostí Securiboxu Joma představuje univerzální a flexibilní systém nádob

Bezplatné produkty...

Obaly pro potraviny (Securibox)

Univerzální systém plastových nádob Securibox je vhodný pro použití jako primární obal, neboť je k dispozici ve 21 velikostech pro objemy od 17 ml do 1,8 l

Bezplatné produkty
<...

Farmaceutické obaly (Securibox)

Securibox představuje špičkové hygienické standardy a je přísně testován podle směrnic farmaceutického průmyslu pro ISO 15378:2207 ve výrobním zařízení s nízkým obsahem bakterií a plně klimatizovaným...

Plastová balení (Securibox)

Systém plastových nádob Securibox je již po desetiletí zavedeným standardem pro nejrůznější aplikace ve farmaceutickém, chemickém a potravinářském průmyslu.

S 21 velikostmi je systém Secu...

Speciální obaly (Securibox)

Systém lze rozšířit o četné speciální příslušenství pro specifické aplikace a požadavky farmaceutického průmyslu.

Bezplatné produkty

  • Design na míru
    Náš stand...

Ochranné obaly (Securibox)

Díky 21 velikostem je systém Securibox od společnosti Joma univerzálním a flexibilním systémem nádob. S kroužkem Securiboxu, který je chráněn proti manipulaci, se snadno manipuluje. Zaručuje bezpečnou...

Ruční dávkovače

Viskózní a těžká média jsou pro čerpadlové dávkovače velkou výzvou. Vzhledem k odporu viskózního média se v něm při čerpání snadno vytvoří dutiny - výkon čerpání se náhle poruší.

Joma p...

Ruční dávkovače

Důmyslné, jednoduché a bezpečné. Vždy s vámi - praktický dávkovač tablet Joma s hygienickým bezdotykovým dávkováním, integrovanou dětskou pojistkou a dvojitou ochranou proti manipulaci.

Sou...


Udržitelnost nabývá na významu i v arabském světě.

Atraktivní výstavní stánek spole...

Výroba mlýnku na koření JOMA z rPET je dalším krokem k realizaci vize společnosti - nabízet v bud...

Podle Françoise de Bieho, předsedy společnosti European Bioplastic, analýza trhu s bioplas...