Katalog

Dietrich Lüttgens GmbH & Co. KG

Dietrich Lüttgens GmbH & Co. KG

  • IATF 16949
  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015

Dietrich Lüttgens GmbH & Co. KG

  • IATF 16949
  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015

O Dietrich Lüttgens GmbH & Co. KG

Od vašich nápadů k funkčním standardním výrobkům

Ve světě plastů jsme doma již více než 75 let. Využijte našich zkušeností z nejrůznějších průmyslových odvětví - od automobilového a elektrotechnického průmyslu až po výrobu strojů a zařízení. Společnost Lüttgens vyrábí konkurenceschopné standardní výrobky, které vám pomohou přinést dlouhodobý úspěch.
Jako výrobce vstřikovaných technických dílů a komponentů z termoplastů jsme zvyklí zvládat i ty nejnáročnější výzvy. Společně s vámi rozvíjíme nápady, které následně přetváříme ve funkční řešení.
Rozumíme složitým interakcím. Od výběru optimálních materiálů přes návrh výrobku až po nejefektivnější způsob výroby se s vaším projektem spojíme až do posledního detailu.

Plastové tvařované části

Ve službách racionální a ekologické sériové výroby neustále zvyšujeme stupeň automatizace našich výrobních zařízení. Neustálé nové investice do nejlepších dostupných technologií nás udržují v obraze a...

Plastová obložení

Velmi žádané v každodenním životě: naše přesnost

Jsou to výrobky, které se dotýkají každého, protože se s nimi setkáváme každý den - i když nejste vášnivý kitesurfař. Protože v tomto odvětv...

Vyfukované plastové díly

Společnost Lüttgens je výrobcem technických vstřikovaných dílů a sestav z termoplastických technických plastů. Našim zákazníkům nabízíme kompetentní partnerství, které jim umožní kvalitně a spole...

Plastové rukojeti

Klíč k úspěchu někdy řeže Lüttgens

Přesnost hrála v technologii zámků a kování vždy zásadní roli. Dnes se mnoho společností rozhodlo využít odborné znalosti společnosti Lüttgens p...

Vstřikované díly z plastické hmoty

Naše otevřenost novým produktům se odráží ve více než 6 500 výrobcích, které již byly realizovány

Vy nám zadáte specifikace a my určíme nejefektivnější způsob, jak produkt vytvořit - všechna odd...

Plastové přesné díly

Díky našemu vývoji produktů na míru jsme také pomohli mnoha společnostem v oblasti strojírenství a výroby zařízení. Nezřídka tak vznikly produkty, které by bez naší podpory vůbec neexistovaly.

Technické díly z plastu

Společnost Lüttgens vyrábí vysoce kvalitní plastové díly s vědomím, že jejich používání může šetřit energii a suroviny a přispívat k udržitelné kvalitě života.

Hybridní komponenty

Výhody hybridních dílů jsou stále více oceňovány také v automobilovém průmyslu. Nižší hmotnost a vyšší nosnost - dva klíčové faktory vedoucí k vyšší účinnosti - jsou pádnými argumenty pro stále víc...

Díly z vysoce výkonných plastů

MATERIÁLOVÉ KNOW-HOW. ZÁKLAD PRO KONSTRUKČNÍ PORADENSTVÍ

Společnost Lüttgens je v úzkém kontaktu s výrobci materiálů, kteří určují stav techniky v oblasti plastů na mezinárodní úrovni.

Plastové díly vyztužené uhlíkovými vlákny

Při vývoji nám nejmodernější technologie založené na zkušenostech, znalostech a kreativitě pomáhají vytvářet přesné prototypy - počátek vynikajících řešení na míru pro naše zákazníky.

Zpracování plastů

Jako výrobce technických vstřikovaných dílů a sestav z termoplastů přijímáme každou výzvu. Společně s vámi vyvíjíme nápady, které pak pro vás přetváříme ve funkční řešení.

Because: Rozum...

Termoplastické stavební formy

Také v oblasti energetických technologií společnosti opakovaně využívají našich odborných znalostí k získání komponentů na míru, které přesně odpovídají jejich profilu požadavků.

Tvorba historie s odborností a přesností

Ve světě plastů jsme doma již více než 75 let. Využijte našich zkušenost&iac...

Vždy nás fascinuje, jak malé součástky mohou mít velký význam