Katalog

DEBUS Druckluft-Vakuumtechnik GmbH

DEBUS Druckluft-Vakuumtechnik GmbH

DEBUS Druckluft-Vakuumtechnik GmbH

O DEBUS Druckluft-Vakuumtechnik GmbH

Výkonné průmyslové sací systémy pro každou aplikaci
Výkonné sání a spolehlivost podle potřeby: Odsávací systémy DEBUS odstraňují téměř jakýkoli materiál - včetně kapalin a hořlavého prachu.

Sací systémy DEBUS: Pro vyšší bezpečnost a účinnost
Zlepšete čistotu a bezpečnost na pracovišti. Optimalizujte pracovní procesy a snižte výrobní náklady: s průmyslovými vysavači a sacími systémy DEBUS.

Ve společnosti DEBUS se specializujeme na výrobu průmyslových vakuových přístrojů a sacích systémů, které spolehlivě zachytí téměř jakýkoli materiál. Ať už se jedná o velmi horký, extrémně studený, toxický, kapalný nebo lepivý materiál: Výrobky DEBUS vám pomohou bezpečně a ekologicky zlikvidovat výrobní odpad.

Chytrá řešení pro individuální požadavky
Se společností DEBUS jste ideálně vybaveni pro konkrétní požadavky moderních výrobních systémů. Naše odsávací systémy lze také integrovat přímo do výrobních procesů, například k čištění obrobků před dalším obráběním. Tímto způsobem šetříte čas a zvyšujete efektivitu pracovních procesů.

S přibližně 150 typy zařízení vám nabízíme všestranný sortiment odsávacích systémů, stejně jako velkých, stlačeným vzduchem poháněných a elektrických vakuových přístrojů, které jsou přizpůsobeny individuálním požadavkům různých provozních oblastí. V závislosti na vašich potřebách u nás najdete ten správný výrobek pro odsávání, ať už pro mobilní nebo stacionární použití. A samozřejmě vyrábíme také odsávací systémy na míru, abychom zcela vyhověli vašim přáním. Ať už pro potravinářský, elektrotechnický a elektronický nebo automobilový průmysl, tak i pro jakékoli jiné odvětví: V DEBUSu víme, na čem záleží!

Vyšší efektivita díky bezpečnosti
Bez ohledu na výrobek DEBUS se rozhodujete i pro další možnosti: Když se rozhodnete pro DEBUS, vždy se rozhodujete pro větší čistotu a bezpečnost na pracovišti. Naše odsávací systémy vám umožní snížit zdravotní absence zaměstnanců a zpoždění výroby způsobené znečištěnými stroji. DEBUS tak pro vás znamená také vyšší efektivitu a nižší náklady.

Společnost BaumHoch2 z Hamburku používá vysavač stlačeného vzduchu DEBUS při zemních pracích, jak...

Elektrický vysavač DES-120-11-REC-AS na suchý prach a suchý sací materiál