Katalog

HAGO Druck & Medien

HAGO Druck & Medien

HAGO Druck & Medien

O HAGO Druck & Medien

... pro průmyslové podniky.

Mezi spokojené zákazníky společnosti HAGO patří již řadu let řada průmyslových podniků z regionu i globálních hráčů. Výhodou pro naše zákazníky je rozsáhlé a flexibilní portfolio služeb společnosti HAGO. "Vše z jedné ruky" - ne vždy nejlevnější, ale díky synergiím obvykle "nejlevnější", nejspolehlivější, a tedy nejhospodárnější cesta. Počínaje obchodními papíry a formuláři, přes reklamní materiály a katalogy až po obaly, samolepky, etikety, návody k obsluze a kompletní systémy. Především spolehlivé technické dodávky - přesně na čas nebo do konsignačního skladu - jsou naší silnou stránkou. Každý, kdo někdy zastavil výrobu kvůli chybějícím dílům, ví, jak drahé mohou být nespolehliví partneři. Nemálo našich zákazníků se na nás spoléhá, že jim dodáme perfektní kvalitu včas.

... pro střední podniky, obchod & komerci.

Zatímco vy se staráte o své zákazníky, HAGO se stará o váš vzhled. Logo, obchodní dokumenty, brožury, vaše prezentace na internetu - prostě vše, co dnes firma potřebuje, aby se pozitivně prezentovala na trhu. Ať už máte jednoho nebo 1000 zaměstnanců. Máte k dispozici zkušenou kontaktní osobu pro 1000 otázek týkajících se vizuální komunikace. HAGO je tím správným partnerem.

... pro sdružení, vydavatele i soukromé osoby.

Chcete upozornit na svou akci velkoplošnými plakáty nebo pravidelně vydávat svůj klubový časopis? Pak je pro vás společnost HAGO tím správným partnerem. Ať už jde o plakáty, vouchery, letáky, vstupenky nebo časopisy - uděláme to pro vás - spolehlivě, levně a včas! Včetně individuálního zpracování expedice.

Navrhneme a vyrobíme blahopřání, svatební, vánoční nebo i smuteční přání podle vašich osobních představ - individuálně pro vás! Řekněte nám svá přání - my je zrealizujeme! Rychle, levně a profesionálně. Pro ty, pro které je standardní nabídka internetových tiskáren příliš jednoduchá.

... pro nakladatele a autory.

Knihy jsou na věčné časy. Od nepaměti jsou zrcadlem lidského myšlení, uchovateli myšlenek a nápadů přes hranice času. Kniha si zaslouží zvláštní úctu. Společnost HAGO vždy věnovala designu a výrobě knih zvláštní lásku a péči. Promyšlená sazba, typografie, která čtenáři přináší potěšení ze čtení, bezkyselinové papíry s dlouhou životností podle normy DIN/ISO 6738, stejně jako dokonalá vazba s technologií PUR pro brožované knihy nebo klasická nitěná vazba pro bibliofilské dílo. Aby se z nich čtenáři mohli těšit po dlouhou dobu