Katalog

SITEMA GmbH & Co. KG

SITEMA GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001
  • KFHL

SITEMA GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001
  • KFHL

O SITEMA GmbH & Co. KG

Jsme specialisté
SITEMA je jedinou společností na světě, která se specializuje výhradně na vývoj a výrobu upínacích zařízení a lineárních brzd na kulaté tyče. Důsledkem této specializace je: SITEMA je mezinárodně uznávaným partnerem výrobců strojů. Specializujeme se na zajišťování, upínání a fi xování břemen při axiálním pohybu. Je to oblast, ve které jsme již mnoho let vedoucí značkou, zejména s našimi upínacími hlavami SITEMA. Vedle širokého portfolia našich výrobků nabízíme jedinečné poradenství a odborné znalosti v oblasti řešení, které pomohou splnit jakoukoli výzvu.

Špičkové zkušenosti
Již v roce 1979 vyvinula SITEMA první systém umožňující přenos vysokých brzdných sil hydraulických výtahů třením přímo na pístnici. Tato nová technologie byla základem pro pokračující vývoj a diverzifikaci do široké škály různých upínacích hlavic. Dnes SITEMA vyrábí hydraulicky, pneumaticky, mechanicky a elektricky ovládané upínací hlavy pro mnoho různých aplikací.

Upínací jednotka válce (KFE)

Elektrická zamykací jednotka

Elektrická blokovací jednotka KFE se používá jako plynulé blokovací zařízení na kruhových tyčích a udržuje axiální síly v obou směrech zatížení...

Speciální řešení pro upínací hlavy

V SITEMĚ neexistuje nic, co by neexistovalo!

Od extrémně malých až po velmi velké upínací hlavy pro tyče o průměru až 300 milimetrů. Ať už venku, při teplotách pod bodem mrazu, pod vodou ne...

Elektropneumatický modul (EPM)

Elektropneumatický modul EPM slouží jako rozhraní mezi (elektrickým) napájením / řízením a pneumatickou upínací hlavou SITEMA.
Všechny pneumatické upínací hlavy SITEMA s provozním tlakem do 4...

Mechanický pohon ventilů MVA

Zajištění proti přetržení řetězu s plným komfortem pneumatické upínací hlavy SITEMA
Pokud je třeba zajistit náklad proti přetržení závěsného zařízení (např. řetězu), mnoho zákazníků využívá ná...

Tyčový nástavec STB

Upevnění tyče STB

Bezpečné spojení tyče a strojního dílu
Upínací hlavy SITEMA bezpečně udrží zatížení a síly na kulatých tyčích. Proto je bezpečné upevnění tyče k souč...

Automatický odvzdušňovač

Automatický odvzdušňovač SITEMA byl speciálně navržen pro použití s upínací hlavou SITEMA. Zajišťuje neustálé odvzdušňování hydraulického systému.
Vzduchové bubliny v hydraulické kapalině moho...

06.05.2023 00:00

IFPE 2023 Las Vegas, USA
Společnosti SITEMA a AME společně vystavovaly na veletrhu IFPE 2023 v Las Vegas, USA. Děkujeme všem, kteří nás na našem stánku navštívili.