Katalog

Supfina Grieshaber GmbH & Co. KG

Supfina Grieshaber GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015

Supfina Grieshaber GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015

O Supfina Grieshaber GmbH & Co. KG

Ideální řešení je výsledkem neustálé interakce a vývoje. To víme stejně dobře jako naši zákazníci, a proto je firemní filozofie společnosti Supfina založena na integrovaném přístupu. To znamená kombinaci tradičních znalostí a zkušeností se špičkovou technologií a nekompromisním zákaznickým servisem.

Supfina Grieshaber provádí cílený výzkum a kombinuje dlouholeté zkušenosti v oblasti superfinišování a broušení i automatizace se znalostmi předcházejících a navazujících procesů.

Jako systémový dodavatel vám nabízíme kompletní řešení z jedné ruky. Pro každý požadavek vyvineme to správné profesionální řešení. To vám umožní rychle reagovat na měnící se požadavky zákazníků a posílit vlastní pozici na trhu.

Naše systémy doplňuje komplexní, digitálně podporovaný servis, abyste se jako zákazník mohli na společnost Supfina vždy spolehnout.
Supfina Grieshaber je vaším spolehlivým partnerem po celém světě, pokud jde o zavádění hospodárných řešení obrábění pro nejvyšší požadavky - dnes i v budoucnosti!

Superfinišovací přídavná zařízení (Supfina 202)

Elektrické pásové dokončovací zařízení pro montáž na malé, střední a velké nosné stroje pro superfinišování broušených a jemně soustružených povrchů. Vhodné také pro použití na svazcích obrobků s polo...

Elektrické zařízení na úpravu kamene (Supfina 220)

Elektrické zařízení pro dokončování kamenů k montáži na velké podpěrné stroje pro superfinišování broušených a jemně soustružených povrchů. Vhodné také pro použití na svazcích obrobků s poloměry ne...

Zařízení na úpravu kuliček (Supfina 291)

Kulová dokončovací jednotka pro montáž na malé, střední a velké nosné stroje pro superfinišování broušených nebo...

Superfinišovací přídavná zařízení (Supfina 300)

Elektrické superfinišovací zařízení pro instalaci na střední a velké obráběcí stroje pro superfinišování brou&sca...

Superfinish pro valivé prvky, pístní tyče (Supfina RollerPro)

Řada Supfina RollerPro je sprinterem mezi superfinišovacími stroji.

V závislosti na rozměrech obrobku dokáže dokončit stovky válců za minutu bez středění nebo - díky senzorem řízenému zdvih...

Bruska na válce (Supfina RollerFlex)

U moderních soudečkových ložisek je zvýšení výkonu a únosnosti přímo spojeno s dodržením definovaných parametrů povrchu.

Technika povrchů (R-Cell compact)

Od přídavných jednotek až po plně automatizované výrobní buňky.

V závislosti na úkolu lze použít širokou &sca...

Nakládací systémy pro SPIRO

Bohaté požadavky zákazníků na možnosti nakládky a vykládky sahají od krátkých časů cyklů pro zkrácení neproduktivních časů, krátkých časů seřízení a flexibilního přizpůsobení různým systémům podává...

Superfinišovací nástroje

Stejně individuální jako váš úkol

Nová buňka Supfina R-Cell pro plně automatizované zpracování ručních nástrojů...

Průmysl valivých ložisek zaostává, pokud jde o autonomní výrobu

Společnost Supfina je zákazníkem Hero 2024 v rámci CAD systému Solid Edge společnosti Siemens.

"Jako jeden z předních dodavatelů řešení pro povrchovou úpravu představí tým společnosti Supfina na letošním veletrhu Global Industrie v Lyonu v hale 4 na stánku C156 novinku - superfinišovací stroj Supfina Fact."
"Jako jeden z předních dodavatelů řešení pro povrchové úpravy bude tým společnosti Supfina na letošním veletrhu Grindtec v Lipsku v hale 5 na stánku E04 individuálně radit zájemcům ve všech otázkách týkajících se broušení dvojitých povrchů."
Ano, a to hned několikrát!
"Řešení pro vysoce přesnou povrchovou úpravu" - to je motto stánku C10 společnosti Supfina o rozloze 132 m2 v hale 10 na veletrhu GrindingHub, který se koná od 17. do 20. května ve Stuttgartu.
Využijte naše předváděcí, leasingové nebo použité stroje: Získáte okamžitě dostupný, funkční a spolehlivý stroj.