Katalog

electrotherm GmbH

electrotherm GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015

electrotherm GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015

O electrotherm GmbH

Oblast kolem Gerabergu je tradičním centrem německého sklářského a teploměrného průmyslu a je známá výrobou teploměrů z tekutého skla, laboratorních, přesných a technických teploměrů.

V návaznosti na tyto historické kořeny byla v roce 1991 založena rodinná firma, ve které nyní pokračuje druhá generace. Společnost electrotherm, která začínala s několika zaměstnanci z bývalé továrny na teploměry v Gerabergu, se dnes vypracovala na vyhledávaného specialistu na elektrickou měřicí techniku teploty s 35 zaměstnanci a dodává odporové teploměry a termočlánky zákazníkům ve více než 30 zemích.

Měřicí technika Made in Germany

Durynská společnost, sídlící v zeleném srdci Německa, ve svém závodě v Gerabergu vyvíjí, navrhuje a vyrábí přístroje pro měření teploty pro širokou škálu aplikací, zejména pro chemické a energetické provozy, konstrukci strojů a vozidel, kalibrační laboratoře, ověřovací kanceláře a mnoho dalších.

Kromě typů ze standardního sortimentu jsou to právě speciální provedení a konstrukční řešení na míru zákazníkům, spojená s vysokou kvalitou za konkurenceschopné ceny a krátkými dodacími lhůtami, která tvoří zvláštní kompetenci společnosti electrotherm GmbH.

Kalibrační práce

Tovární kalibrace odporových teploměrů a termočlánků, teplotní rozsah podle typu mezi -80...1550 °C

Součásti a příslušenství

Montážní armatury, ochranné trubky, soustružené díly, připojovací hlavice, příruby, převodníky.

Uvítáme vás od 14. do 16. listopadu na našem stánku 640 v hale 4