Katalog

Novotechnik Messwertaufnehmer oHG

Novotechnik Messwertaufnehmer oHG

  • ISO 9001:2015
  • IATV 16949
  • DIN EN ISO 50001

Novotechnik Messwertaufnehmer oHG

  • ISO 9001:2015
  • IATV 16949
  • DIN EN ISO 50001

O Novotechnik Messwertaufnehmer oHG

Všude tam, kde je třeba měřit polohy a úhly s maximální přesností, jsou snímače od společnosti Novotechnik prvotřídním řešením. Odborné znalosti v oblasti měřicí techniky, které jsme za léta nashromáždili, jsou jen jedním z tajemství naší úspěšné historie, která sahá až do roku 1947.

Základem našeho úspěchu je vášeň pro techniku a posedlost přesností a spolehlivostí. Je to také naše radost z vymýšlení chytrých řešení spojená s fascinací novými materiály a výrobními postupy. Samozřejmě je zde také naše neustálé vědomí důležitosti poskytování kvalitního poradenství a prvotřídních služeb, neboť se den co den snažíme optimalizovat naše měřicí systémy.

Skutečným tajemstvím našeho úspěchu však vždy byla a je naše vášnivá snaha o nalezení nejlepšího možného řešení pro každou jednotlivou aplikaci u zákazníka. A abychom zajistili, že pro naše zákazníky zůstaneme partnerem první volby, budeme se i v budoucnu soustředit na silné stránky, které z nás udělaly tak úspěšnou společnost, jakou jsme dnes.

Odporové prvky (PTN)

Absolutní, potenciometrické odporové prvky a stěrače; pro montáž do uzavřených zařízení; technicky proveditelná řešení na míru s laserovou linearizací, funkcí spínače a redundancí

> Rozs...

Odporové prvky (PTX)

Potenciometrické odporové prvky a stěrače; pro montáž do uzavřených zařízení; technicky proveditelná řešení na míru s laserovou linearizací, funkcí spínače a redundancí.

Snímace dráhy (LFP)

Výrobek se přestal vyrábět - Náhradní požadavek na vyžádání! Potenciometrické odporové prvky s fóliovým kolektorem a mechanickým přítlačným kolíkem. Hermeticky lepená konstrukce. Manipulace je velmi j...

Jednootáčkový rotační senzor (RSB-3600)

Absolutní bezkontaktní rotační snímač NOVOHALL Singleturn v celokovovém pouzdře o průměru 36,5 mm. Analogové a digitální rozhraní. Různá provedení s plnou nebo dutou hřídelí a v těžkém provedení.

Rotační senzory (RSC2800)

Absolutní bezkontaktní rotační senzor NOVOHALL pro použití v náročných podmínkách. Velký výběr analogových a digitálních rozhraní. Vysoce přesné a za velmi atraktivní cenu.

> Maximáln...

Úhlové senzory (RSA-3200)

Absolutní, bezkontaktní, redundantní rotační senzor NOVOHALL. Pro použití v mobilních a bezpečnostních aplikacích, odolný v náročných podmínkách.

> Maximální rozsah : 360°

Potenciometrický rotační senzor (SP2500)

Nedoporučuje se pro nové návrhy! Kompaktní bezkontaktní rotační snímač NOVOHALL v redundantním provedení pro automobilové aplikace.

> Maximální rozsah : 360°

> Rozhr...

Bezkontaktní, redundantní rotační snímač pro velké zatížení (RSM2800)

Absolutní, bezkontaktní, redundantní rotační senzor NOVOHALL Heavy Duty. Určen pro použití v mobilních a bezpečnostních aplikacích v extrémních podmínkách prostředí.

> Maximální rozsa...

Rotační senzory (RFD-4000)

Bezdotykový, kompaktní a cenově výhodný otočný senzor NOVOHALL pro malé instalační prostory.

> Maximální rozsah : 360°

> Rozhraní : Ratiometrické

> Krytí...

Rotační senzory (RFC4800)

Robustní bezdotykový absolutní rotační snímač NOVOHALL. Velký výběr analogových , digitálních a sběrnicových rozhraní. Vysoce přesný a za velmi atraktivní cenu.

> Maximální rozsah : 3...

Bezdotykové úhlové senzory (RFE-3200)

Absolutní bezdotykový otočný snímač NOVOHALL. Vhodný pro aplikace při vysokých teplotách. Velký výběr analogových a sběrnicových rozhraní.

> Maximální rozsah : 360°

&gt...

Bezkontaktní, redundantní snímač úhlu pro velké zatížení (RFX-6900)

Absolutní bezdotykový, redundantní rotační senzor NOVOHALL Heavy Duty. Určen pro použití v mobilních a bezpečnostních aplikacích v extrémních podmínkách prostředí.

> Maximální rozsah : 3...

Od 24.04.2024 - 26.04.2024

v Šen-jangu, Čína

Těšíme se na vás!

Na cestách se službou pro odstraňování výbušnin

Senzory pro lineární a rotační měření

Všude tam, kde je třeba měřit polo...

I když poptávka po bezkontaktních procesech v oblasti lineární a rotační měřicí techniky roste, s...

Novotechnik získává ocenění pro dodavatele od společnosti BRP-Rotax
Rotační senzory pro mobilní stroje