Katalog

MTM Power® Messtechnik Mellenbach GmbH

MTM Power® Messtechnik Mellenbach GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015

MTM Power® Messtechnik Mellenbach GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015

03.10.2021 05:10

Robustní, levný, spolehlivý - DC/DC měnič PCMDS550-FT pro vysokozdvižné vozíky

Měniče DC/DC řady PCMDS550-FT jsou přizpůsobeny požadavkům na vysokozdvižné vozíky. Nejvyšší kvalita a bezpečnost jsou při použití napájecích zdrojů v těchto aplikacích obzvláště důležité. Jako na spojovací článek mezi napájecím systémem a elektronickými subsystémy jsou na ně kladeny mimořádně vysoké nároky, pokud jde o jejich spolehlivost. Díky dobrému poměru cena/výkon a vynikajícím technickým údajům se však tyto měniče stále častěji používají ve stacionárních a průmyslových aplikacích.

Nová řada PCMDS550-FT má flexibilní použití. Jmenovitá vstupní napětí jsou 48 V, 80 V a 96 V. Existující vstupní filtr chrání zařízení proti typickým přechodovým jevům vyskytujícím se velektrických systémechmonboardů. Standardní výstupní napětí jsou 12 V a 13,8 V.

Nízké hodnoty Ripple & Noise v kombinaci s vysokou konstantou výstupního napětí zaručují spolehlivý provoz všech připojených spotřebičů. Dalšími rozhodujícími vlastnostmi jsou zkratová odolnost, ochrana proti přechodovým jevům, izolační odpor 1,18 kVAC prim.-sec. a teplotní rozsah -25 ...+50 °C.

PCMDS550-FT jsou navrženy v hliníkové skříni s kompaktním designem (189 x 115 x 60 mm). Tepelná koncepce těchto vakuově zapouzdřených měničů DC/DC zajišťuje optimalizovaný odvod tepla všech výkonových polovodičů pomocí tepelné vazby na základní desku. Zapouzdřená konstrukce umožňuje instalaci na vozidla bez odpružení nebo bez pneumatik s nejvyšším namáháním rázy a vibracemi. Připojení se provádí pomocí 4pólového plochého konektoru FEP. Zařízení jsou v souladu s normou CE a jsou připravena pro třídu ochrany 2.

Více novinek.

Díky speciální unikátní technologii vakuového zapouzdření jsou napájecí moduly MTM Power kompletn...

AC/DC původně neznamená známou hardrockovou kapelu, ale celosvětově nejrozšířenější formu přeměny...

Hledáte řešení napájení pro přímé použití "na stroji"?