Katalog

ifm electronic GmbH

ifm electronic GmbH

  • ISO 9001 : 2015
  • ISO 14001:2015
  • EMAS :2020
  • ISO/IEC 27001

ifm electronic GmbH

  • ISO 9001 : 2015
  • ISO 14001:2015
  • EMAS :2020

14.12.2021 04:12

Tři výrobky ifm získaly prestižní ocenění za design

společnost ifm má na letošním udílení cen German Design Awards tři důvody k oslavě. Snímač hladiny LI, puk s více kryty a snímač teploty TCC získaly prestižní ceny za design.

Německá cena za design letos slaví desáté výročí. Představení vítězů se při této příležitosti nese v duchu hesla "Jak myslí designéři". German Design Award je mezinárodní prémiovou cenou Německé rady pro design a patří mezi nejuznávanější ceny za design na světě. Od svého vzniku bylo v rámci German Design Award za prvních deset let uděleno již 375 prestižních "zlatých" ocenění z přibližně 20 000 přihlášených návrhů z 87 zemí.

Výrobky společnosti ifm zabodovaly v kategorii Průmysl třikrát. Snímač hladiny LI, který spolehlivě monitoruje mezní hladiny nádrží a kontejnerů, získal cenu "Winner". Měří vodu, oleje, chladicí kapaliny a jejich teplotu při kontaktu s médiem. Indukční tlačítko umožňuje uživateli interakci se senzorem. Obvodová LED dioda s úhlem 360° poskytuje informace o hladině média v nádržích. Jeho konstrukce nabízí optimální odtokové a čisticí vlastnosti. LI přispívá k hospodárnému a udržitelnému provozu zařízení při dodržení nejvyšších standardů konstrukce a přesnosti.

Porota udělila ocenění "Vynikající design výrobku" pukům E12725 - multi-cover, které pomáhají jasně indikovat polohy ventilů, které by jinak zůstaly neviditelné. Poskytuje uživateli informace o zařízení, které usnadňují jeho ovládání a zároveň podporují jeho ekonomický a ekologický provoz. Díky vysokému stupni přizpůsobení patentovaného indikačního systému a snadné manipulaci při montáži je dosaženo snížení počtu komponent i složitosti odpovídající výzvám automatizovaného zařízení.

Snímač teploty TCC, který se používá v citlivých procesech, například v potravinářském průmyslu, získal "Zvláštní uznání". Jasně viditelný tříbarevný signalizační prvek zajišťuje jasnou indikaci stavu přístroje. TCC nezávisle detekuje a signalizuje odchylky digitálně i vizuálně. Snímač tak přispívá ke zvýšené jistotě kvality mezi dvěma kalibračními body. Díky svému přehlednému designu, ideálním čisticím vlastnostem a vysoce kvalitním materiálům je ekologickým i ekonomickým řešením.

Předání prestižních ocenění se uskuteční v únoru příštího roku. Více informací o oceněných výrobcích naleznete na www.ifm.com.

Více novinek.

Essen, prosinec 2023 - Německou cenu za design opět získává společnost ifm. Poté, co porota naposledy ocenila prestižní cenou tři produkty společnosti v roce 2021, udělí v roce 2024 cenu za nástroj pro monitorování stavu moneo RTM. Jedná se o první ocenění za design pro softwarový produkt společnosti ifm.
Slavnostní otevření nové kanceláře společnosti ifm electronic v Istanbulu proběhlo za přítomnosti několika hostů a zaměstnanců dne 2022.
  • Přesné měření průtoku ultračisté vody a vody
  • Robustn&iacute...
Detekce a kontrola objektů v jednom zařízení