Katalog

August Vormann GmbH & Co. KG

August Vormann GmbH & Co. KG

  • CE
  • DIN EN ISO 9001:2015

August Vormann GmbH & Co. KG

  • CE
  • DIN EN ISO 9001:2015

27.02.2023 01:02

Lisované a ohýbané díly od společnosti August Vormann GmbH & Co. KG

Nástroje vyvinuté a navržené v naší vlastní nástrojárně ve spojení s našimi moderními automatickými děrovacími stroji zajišťují, že můžeme nabídnout specifické požadavky zákazníků na výrobky nejvyšší kvality, od jednoduchých děrovaných dílů až po složité technologie ohýbání děrováním.

Veškeré chyby a příčiny chyb různého druhu, které se mohou vyskytnout během procesu vývoje, lze s pomocí našeho systému řízení kvality včas identifikovat a odstranit. Technologie ohýbání pomocí razníků se zárukou kvality!

Geometrie určuje proces
Ohýbání kovových materiálů je proces tváření, který se používá k uvedení plochých dílů do stanovené geometrie. Toto tvarování se provádí převážně pomocí ohýbacích nástrojů speciálně vyrobených pro tento proces na hydraulických lisech.

Obvykle se plech ohýbá pod úhlem, ale v závislosti na geometrii vyráběného výrobku a specifikaci výkresu lze na tomto dílu provést i několik postupných kroků ohýbání nebo lisování.

Technologie ohýbání lisováním - individuální výrobky pro naše průmyslové partnery
Díky své univerzálnosti patří ohýbané díly k nejčastěji používaným součástem. Společnost VORMANN vyrábí lisované a ohýbané díly od jednoduchých pružinových závěsů pro zavazadlové boxy, přes držáky pro výtahové dveře, zavírací tyče pro posuvné dveře, přípojnice z mědi a mnoho dalších jednotlivých lisovaných a ohýbaných dílů až po montáž složitých podsestav pomocí dalších kroků zpracování, jako je svařování, nýtování, šroubování atd.

Společnost VORMANN vyrábí lisované a ohýbané díly pro různá průmyslová odvětví, jako je automobilový průmysl, elektrotechnický průmysl, nábytkářský průmysl, zdravotnická technika, skladovací a dopravní technika a mnoho dalších.

Více novinek.

Tvarování v progresivních zápustkách
pro vy...