Katalog

August Vormann GmbH & Co. KG

August Vormann GmbH & Co. KG

  • CE
  • DIN EN ISO 9001:2015

August Vormann GmbH & Co. KG

  • CE
  • DIN EN ISO 9001:2015

11.03.2024 05:03

Lisované a ohýbané díly na míru - závěsy a spojovací prvky všeho druhu od společnosti August Vormann GmbH

Lisované a ohýbané díly na míru - od výkresu po hotový výrobek

Kromě výroby a prodeje rozsáhlého standardního sortimentu nabízí společnost VORMANN také výrobu pantů a spojovacích prvků na míru podle požadavků zákazníka.

Za více než 150 let historie firmy jsme k tomu získali nejen potřebné znalosti, ale také odpovídající strojní vybavení pro technologii lisování a ohýbání.


Kromě konstrukčního oddělení disponujeme vlastním oddělením výroby nástrojů, a jsme proto schopni rychle a flexibilně realizovat požadavky zákazníků

 

Požadavky na kvalitu našich lisovaných a ohýbaných dílů - od prototypu po sériovou výrobu

Jednou z našich hlavních zásad je vždy splnit požadavky našich zákazníků a naše vlastní požadavky na kvalitu v nejvyšší možné míře. Každý výrobní díl je od prvního prototypového vzorku až po zahájení sériové výroby sledován našimi pracovníky pro zajištění kvality.

Cílem našeho oddělení pro zajištění kvality je ve spolupráci s našimi techniky a příslušnými odděleními u našich zákazníků dovést každý nový výrobek do stavu připravenosti k sériové výrobě. Výroba začíná až po vašem konečném schválení

Povlaky pro lisované a ohýbané díly - odolné - robustní - odolné proti povětrnostním vlivům

Po dokončení můžeme vašim jednotlivým dílům dodat požadovanou povrchovou úpravu.

Práškové lakování
V naší vlastní práškové lakovně můžeme lisované díly lakovat ve všech barvách RAL i ve speciálních barvách.

Díly jsou před lakováním odmaštěny a fosfátovány. Prášek, který se skládá z polyesterové nebo epoxidové pryskyřice, se poté nanáší elektrostatickým procesem v tloušťce vrstvy 80 až 10 µ a vypaluje se. Při vypalování se prášek na povrchu roztaví a vytvoří hustou plastovou vrstvu odolnou proti povětrnostním vlivům.

Můžeme práškově lakovat holou ocel, pozinkovanou a žárově pokovenou ocel a nerezovou ocel. Maximální rozměry obrobků jsou 1 800 x 1 000 x 450 mm.

Další povrchové úpravy
Na přání nebo v závislosti na požadavcích či potřebě můžeme realizovat i všechny další technické povrchy pro vyráběné lisované díly prostřednictvím některého z našich dlouholetých spolehlivých partnerů, jako jsou:
  • Chromování
  • Pozinkování
  • Žárové zinkování
  • Niklování
  • Povlakování ponorem (např. KTL)

Cesta vašich lisovaných a ohýbaných dílů na míru - od prvního návrhu až po závěrečný zkušební protokol

Naší nejvyšší prioritou je spokojenost našich zákazníků. Proto vás provázíme celým výrobním procesem a nabízíme transparentní pohled od vývoje a návrhu až po výrobu, včetně povrchové úpravy.

Jakmile jsme byli pověřeni výrobou vašich lisovaných a ohýbaných dílů na míru, vyrobíme potřebné nástroje, např. jednoduché lisovací nástroje pro dělení střihů, lisovací a ohýbací nástroje nebo složité progresivní matrice. Poté vyrobíme výstupní vzorky v podmínkách sériové výroby a předáme je včetně zkušebního protokolu.

Sériová výroba probíhá v naší společnosti až poté, co jste spokojeni a udělíte souhlas.

Více novinek.

Tvarování v progresivních zápustkách
pro vy...

Nástroje vyvinuté a navržené v naší vlastní nástrojárně ve spojení s našimi moderními automatický...