Katalog

iew Induktive Erwärmungsanlagen GmbH

iew Induktive Erwärmungsanlagen GmbH

iew Induktive Erwärmungsanlagen GmbH

24.07.2023 01:07

IEW Induktive Erwärmungsanlagen představuje inovativní indukční systém na veletrhu TestXpo 2023 společnosti Zwick Roell v německém Ulmu

Na veletrhu TestXpo 2023 v Ulmu představí společnost IEW Induktive Erwärmungsanlagen GmbH indukční systém, v němž lze keramický tahový vzorek zahřívat pomocí susceptorové trubice.

Díky vysokofrekvenční indukci lze dosáhnout požadované teploty rychle a šetrně, aniž by byla narušena integrita materiálu. Tato technologie nabízí širokou škálu možných aplikací ve výzkumných laboratořích i v průmyslu.

TestXpo 2023 je významný veletrh zkušební techniky a materiálového výzkumu, který přitahuje odborníky z různých průmyslových odvětví. IEW Induktive heating systems se těší na návštěvníky z automobilového průmyslu, strojírenství, výzkumných ústavů a univerzit.

Navštivte stánek IEW Induktive 16.10.2023 až 19.10.2023 na veletrhu TestXpo 2023 by Zwick Roell v Ulmu a prohlédněte si ohřev keramického vzorku naživo na našem stánku, těšíme se na Vaši návštěvu!



Kontakt před a během výstavy:

Simon Riefling

International Sales Management
IEW Induktive Erwärmungsanlagen GmbH
Mobil: 004915735730879
E-mail: s.riefling@iew.eu



o společnosti IEW Induktive Erwärmungsanlagen GmbH:

IEW Induktive Erwärmungsanlagen je předním výrobcem indukčních systémů pro různá průmyslová odvětví po celém světě. Od roku 1996 vyvíjí a vyrábí řešení na míru pro tepelné zpracování materiálů. IEW se specializuje na indukční systémy pro pájení, žíhání, smršťování, kalení a vědecké a zkušební technologie. Kvalita, přesnost a spokojenost zákazníků jsou pro IEW nejvyššími prioritami a společnost neustále stanovuje nová měřítka v oblasti indukčních technologií ohřevu.

https://www.zwickroell.com/de/news-events/messen-veranstaltungen/testxpo/

Více novinek.

GrindingHub 2024 - IEW Induktive Erwärmungsanlagen GmbH

Hala 9 / Stánek D15