Katalog

ACE Stoßdämpfer GmbH

ACE Stoßdämpfer GmbH

  • RoHS
  • Reach
  • DIN ISI 9001:2015

ACE Stoßdämpfer GmbH

  • RoHS
  • Reach
  • DIN ISI 9001:2015

21.09.2023 01:09

Větší flexibilita a snadnější práce s univerzálními šroubováky s plynovými tažnými pružinami ACE

Úleva při manipulaci a přestavbě: univerzální šroubovák s plynovou tažnou pružinou a strukturálními tlumiči od společnosti ACE

Další vývoj univerzálního šroubováku od společnosti Metallatelier GmbH představený v části 1 je kromě malých tlumičů nárazů vybaven plynovými tažnými pružinami a strukturálními tlumiči od společnosti ACE, které slouží k ochraně konstrukce v koncových polohách a vyšší produktivitě. Tyto komponenty, které šetří síly a chrání, slouží k usnadnění výškového nastavení a jsou vedle inovativní celkové konstrukce hlavním tématem této druhé části uživatelské zprávy.

Univerzální šroubováky vyvinuté a vyráběné pro společnost Bilgram Chemie GmbH z Ostrachu v Oberschwabenu představují malou sérii. Mozkem designu je David Fuchs, vynálezce předchůdce chráněného užitným vzorem a majitel firmy Metallatelier GmbH, a dále konstruktér Sunyam Riegger a montážní tým z Deggenhausenu v oblasti Bodamského jezera. Na základě jejich zkušeností s konstrukcí první série bylo hlavním cílem dalšího vývoje zvýšit výrobní rychlost speciálních strojů, zvýšit flexibilitu a usnadnit obsluze manipulaci ve směnném provozu. Tyto požadavky vyplynuly především ze skutečnosti, že od pandemie COVID 19 musí společnost Bilgram Chemie GmbH plnit a šroubovat lahve různých velikostí dezinfekčními prostředky ve velkém množství a v co nejkratším čase.


Více novinek.

Ve švýcarském vědeckém centru Technorama nabízí 500 exp...

Sportovní vědci při svých návrzích používají tak&eacute...

Přeprava mRNA vakcíny proti COVID-19 od společnosti Biontech/Pfizer představuje skutečnou...

Vedle softwaru pro dimenzování a dat CAD a simulací nabízí nyn...

Společnost ACE Stoßdämpfer GmbH nyní nabízí konstruktérům...

Stejně jako jsou kaskadéři pro filmové hvězdy, jsou strukturální tlumiče TUBUS pro drahé filmové...