Katalog

Eppendorf SE

  • DIN EN ISO 9001
  • ISO 17025
  • ISO 13485

15.11.2023 05:11

Zvyšte svůj standard s Mastercycler® X40

S přístrojem Mastercycler® X40 bude vaše každodenní laboratorní rutina nejen spolehlivá a efektivní, ale také se zvýší: Náš nový produkt nabízí osvědčenou spolehlivost a vysoce kvalitní termální cyklér je nyní k dispozici pro každou laboratoř. Objevte Mastercycler X40 a všechny jeho výhody, které pozvednou vaši práci na novou úroveň.
Reprodukovatelná amplifikace nukleových kyselin a spolehlivá teplotní homogenita jsou pro náš PCR cyklér Mastercycler X40 nezbytností. V kombinaci s intuitivním uživatelským rozhraním s dotykovou obrazovkou a ergonomickým ovládáním jednou rukou zvyšuje nový Mastercycler X40 váš standard v oblasti PCR. Nebojte se používat 0,1 ml, 0,2 ml zkumavky nebo proužky zkumavek a libovolný typ 96jamkové PCR desky dle vašeho výběru, SafeLid bezpečně ochrání vaše vzorky před odpařením. Gradient s 12 sloupci usnadňuje optimalizaci různých teplotních kroků ve vašem protokolu PCR. Při přenosu protokolů z pomalejších modelů cyklérů do přístroje Mastercycler X40 můžete využít praktickou funkci migrace programu, která automaticky přizpůsobí rychlost náběhu tak, aby odpovídala vašemu osvědčenému protokolu PCR s přesně stejnou dobou běhu.

Pro digitální budoucnost ve vaší laboratoři lze přístroj Mastercycler X40 přímo připojit k naší sadě VisioNize® Lab Suite pro monitorování, auditní záznamy a dokumentaci.

Pro splnění cílů udržitelnosti se přístroj Mastercycler X40 dodává v čisté kartonové krabici s minimem plastových sáčků chránících před prachem a se zkráceným manuálem. Malé rozměry a nízká hmotnost snižují stopu CO2 vznikající při přepravě a jeho nízká spotřeba energie přispívá ke každodennímu snižování emisí CO2. Čistý a moderní design je zaměřen na intuitivní a pohodlné ovládání.

Více novinek.

Společnosti Takara Bio Inc (Takara Bio) a Eppendorf SE, dvě přední společnosti v oboru přírodních věd, s potěšením oznamují spolupráci v rámci strategické dohody o společném marketingu.
propagace 01. září 2023 - 31. prosince 2023
Ve společnosti Eppendorf si uvědomujeme klíčovou roli, kterou hrají plastové spotřební materiály v laboratoři. Zároveň jsme si vědomi, že vyvážení požadavků moderní vědy s péčí o životní prostředí je klíčovou výzvou pro řízení laboratoří v oblasti přírodních věd. Proto se řídíme zásadou "Reduce, Reuse, Recycle", kdykoli a kdekoli je to možné, a stále více spoléháme na používání surovin na biologické bázi.

Hamburská společnost Eppendorf SE, která se zabývá vědami o živé přírodě, letos již po osmadvacát...

Jednokanálové pipety Eppendorf Xplorer® a Xplorer plus byly certifikovány značkou ACT® sp...

Vzhledem k tomu, že výzkum a vývoj je časově náročné odvětví, existuje neustálá potřeba digitální...