Katalog

LKW WALTER Internationale Transportorganisation

LKW WALTER Internationale Transportorganisation

  • DIN EN ISO 9001
  • ISO 14001

LKW WALTER Internationale Transportorganisation

  • DIN EN ISO 9001
  • ISO 14001

28.02.2024 01:02

LKW WALTER organizuje silniční a kombinovanou dopravu. Po celé Evropě.

Nabízíme vám tři modely, které vaše vozidla maximálně vytíží.

Okružní trasa
V modelu okružní trasy vaše vozidla neustále cestují mezi dvěma zeměmi. Sami se můžete rozhodnout, na které trase chcete jezdit. Tento model se vyznačuje neustálým zaměstnáváním vašich nákladních vozidel. Těžíte z dlouhodobě předvídatelných, bezpečných možností výdělku a většího zisku díky optimalizaci prázdných kilometrů.

Jednosměrná doprava
Máte vlastní exportní nebo importní zákazníky na jednotlivých trasách a hledáte zpáteční náklad? Organizujte chybějící náklady snadno a flexibilně s LKW WALTER a maximalizujte využití svých vozidel. Přepravy můžete plánovat také prostřednictvím naší nabídky zásilek v burze zásilek LOADS TODAY.

Autodoprava s návěsem
Chcete se svými tahači pracovat především regionálně? Jako partner v nákladní dopravě převážíte naše návěsy s jeřábem mezi železničními a trajektovými terminály a místy nakládky a vykládky našich zákazníků. Díky tomu můžete snadno a efektivně plánovat a organizovat ubytování řidičů, výměny řidičů a návštěvy dílen. Jako přepravní partner máte tahač vždy obsazený a nepotřebujete vlastní návěs.

 

 

Více novinek.

Elektromotor je dnes více než jen alternativou pro automobily. Ale co nákladní auta? Navzdory vys...

Udržitelnost a ochrana životního prostředí patří k aktuálním tématům ve společnosti, hospodářství...