Katalog

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

07.06.2024 05:06

Úspěšná spolupráce mezi firmou PFISTERER a Lebenshilfe v Gussenstadtu

Společnost PFISTERER, přední světová technologická společnost pro řešení energetické infrastruktury, a Lebenshilfe für Menschen mit Behinderung, Kreisvereinigung Göppingen e. V., se těší z úspěšné spolupráce v Gussenstadtu.

Řešení pro globální energetickou transformaci

Závod PFISTERER v Gussenstadtu se specializuje na zpracování kovů a hraje klíčovou roli ve vývoji a výrobě řešení, která umožňují propojení elektrických sítí v rámci globální energetické transformace. V rámci tohoto partnerství se obětaví zaměstnanci společnosti Lebenshilfe ujímají důležitých montážních a výrobních prací. Patří sem činnosti, jako je frézování malých závitů a vkládání přítlačných pružin pro šroubové konektory a připojovací svorky pro transformátory.

Od zahájení partnerství před dvěma a půl lety společnost Lebenshilfe Göppingen e. V. smontovala pro společnost PFISTERER úctyhodné 4 miliony dílů. Tento milník nejen podtrhuje efektivitu a kvalitu spolupráce, ale také zdůrazňuje důležitou roli, kterou v pracovním prostředí hraje sociální odpovědnost a inkluze.

Úspěšná spolupráce se sociální odpovědností

"Spolupráce s Lebenshilfe v Gussenstadtu je pro nás nejen úspěšným obchodním partnerstvím, ale také jasným závazkem ke společenské odpovědnosti a inkluzi. Jsme hrdí na milníky, kterých jsme dosáhli, a těšíme se na pokračování tohoto pozitivního úspěchu," říká Hermann Schuller, vedoucí pracoviště a výroby v závodě PFISTERER Group v Gussenstadtu. "Spolupráce se společností PFISTERER je pro nás příležitostí k vytvoření kariérních perspektiv a zároveň šancí aktivně přispět k zásobování energií budoucnosti. Jsme na to hrdí," dodává Madeleine May, zástupkyně vedoucího dílny ve společnosti Lebenshilfe Göppingen.

Partnerství mezi společnostmi PFISTERER a Lebenshilfe Göppingen e. V. ukazuje, jak lze harmonicky spojit hospodářský úspěch a sociální angažovanost. Společnost PFISTERER se i nadále zasazuje o inkluzivní pracovní prostředí a udržitelná partnerství.

Více novinek.


Winterbach, Německo - 6. února 2024 - Systém zásuvných spojů CONNEX od společnosti PFISTERE...

Winterbach, Německo - 7. listopadu 2023

U pobřeží Dolního Saska byl...

Čestným předsedou dozorčí rady SE se stává Karl-Heinz Pfisterer.

Winterbach, Německo - 15. června 2023 -

Společnost Pfisterer, přední dodavatel řešení pro...

Distribuce a přenos energie patří již téměř 100 let k hlavním kompetencím společnosti PFISTERER....