Katalog

Bronkhorst High-Tech BV

Bronkhorst High-Tech BV

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • ISO/IEC 17025:2017

Bronkhorst High-Tech BV

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • ISO/IEC 17025:2017

11.07.2024 01:07

Rozšíření kompaktní řady FLEXI-FLOW

Vylepšené multifunkční hmotnostní průtokoměry/regulátory pro plyny

Na základě úspěchu uznávané řady FLEXI-FLOW Compact představuje společnost Bronkhorst rozsáhlé rozšíření řady, která nabízí bezkonkurenční všestrannost a přesnost v oblasti měření a regulace průtoku plynu. FLEXI-FLOW Compact nastavuje nový standard kompaktnosti, funkčnosti a přizpůsobivosti a s přesností a účinností vyhovuje nejrůznějším aplikacím.

Nejnovější iterace řady FLEXI-FLOW Compact představuje řadu inovativních modelů a funkcí, včetně přístrojů přizpůsobených pro nižší rozsahy průtoku od 0-5 mil. Kromě toho tato řada nyní zahrnuje přístroje s dolní montáží pro aplikace, kde je vyžadována montáž shora, a regulátory průtoku vybavené integrovanými uzavíracími ventily, které zajišťují vyšší stupeň těsnosti nebo umožňují nouzové vypnutí. Jedním z klíčových vylepšení řady FLEXI-FLOW Compact je začlenění komunikace EtherNet, která poskytuje bezproblémové možnosti připojení a integrace pro moderní průmyslová prostředí.

Nové modely, stejně jako původní přístroje FLEXI-FLOW Compact, využívají jedinečný průchozí senzor v kombinaci s osvědčenou technologií by-pass. Tyto tepelné hmotnostní průtokoměry a regulátory poskytují výjimečný výkon a mohou se pochlubit zmenšením velikosti o 35 % ve srovnání s tradičními přístroji, což z nich činí nejmenší přístroje na trhu pro rozsahy průtoku do 20 ln/min.

Pokročilá technologie snímačů zajišťuje nejen stabilní řízení průtoku, ale také rychlou odezvu s dobou ustálení menší než 150 ms, což usnadňuje přesné řízení i v dynamických procesních podmínkách. Integrované snímače teploty a tlaku spolu s vestavěnou databází plynů zajišťují bezkonkurenční přesnost při různých procesních parametrech, díky čemuž jsou přístroje FLEXI-FLOW Compact přizpůsobitelné široké škále aplikací. Přístroje navíc nabízejí komplexní monitorovací a řídicí funkce, včetně integrovaných snímačů teploty a tlaku, portu USB-C pro snadné nastavení, volitelné komunikace Bluetooth pro lepší dostupnost na
a indikace stavu NAMUR prostřednictvím barevných LED a digitálních výstupních parametrů.

Řada FLEXI-FLOW Compact nabízí bezkonkurenční flexibilitu, která vyhovuje specifickým požadavkům aplikace, ať už se jedná o předkonfigurované modely, řešení postavená na zakázku nebo vícekanálové systémy na míru. Díky bezplatným a intuitivním softwarovým nástrojům pro konfiguraci, diagnostiku a prediktivní údržbu zajišťuje společnost Bronkhorst bezproblémovou integraci a optimální výkon v různých průmyslových prostředích.

Vyzkoušejte další evoluci v oblasti regulace hmotnostního průtoku s rozšířenou řadou FLEXI-FLOW Compact od společnosti Bronkhorst - Redefinuje přesnost, všestrannost a efektivitu řízení průtoku plynu.

Více novinek.

průtokoměrů a regulátorů MASS-STREAM™
Rozšíření řady IQ + FLOW® o senzory izolované od médií

Na mnoha trzích pozorujeme posun směrem k miniaturizaci. Například v laboratořích je pracovní pro...

Rychlý a stabilní, osvědčený a přesný