Katalog

Irlbacher Blickpunkt Glas GmbH

Irlbacher Blickpunkt Glas GmbH

  • DIN ISO 9001:2015
  • DIN ISO 50001:2018

Irlbacher Blickpunkt Glas GmbH

  • DIN ISO 9001:2015
  • DIN ISO 50001:2018

14.10.2024 01:10

Naše obnovení je dokončeno!

Společnost Irlbacher se dnes prezentuje zcela přepracovanými webovými stránkami. Nové webové stránky mají svěží, moderní design a přehlednou, uživatelsky přívětivou strukturu a jsou přístupné na adrese www.irlbacher.com.

Při redesignu jsme kladli velký důraz na uživatelskou přívětivost. Například prostřednictvím hlavního menu nebo přímo přes domovskou stránku se můžete rychle zorientovat v našich oborech, dovednostech, společnosti a nabídkách kariéry. Prostřednictvím domovské stránky je také přístupný náš 360° servis pro vývoj a výrobu. Zde je použit náš vlastní demonstrátor HMI, který názorně ukazuje, co znamená náš 360° servis a jak široká je dnes nabídka našich výrobních možností.

Máte-li dotazy k jednotlivým technologiím nebo hledáte-li někoho, kdo vám pomůže posunout váš výrobek na vyšší úroveň, těšíme se na váš telefonát nebo e-mail.

Přejeme vám příjemnou zábavu s našimi novými webovými stránkami. Jsme si jisti, že zde najdete podněty a nápady, které jste dosud neviděli!

Těšíme se na společnou práci na zajímavých projektech!

Více novinek.

  • Intuitivní HMI pro mezinárodní trh
  • Haptické dotykové HMI funguje i bez displeje<...

Díky vodítkům vyřezaným do dotykového displeje vaše prsty vždy vědí, kde se nacházejí. Psaní a ps...

Proč potřebujete desky s plošnými spoji, když můžete tisknout elektroniku i na sklo? Skupina Irlbacher zpracovává speciální sklo pro různá průmyslová odvětví již více než 80 let. Díky patentované technologii Impatouch společnost ze Schönsee v různých aplikacích dokazuje, že zadní stranu skla lze použít jako nosič obvodů a že elektroniku lze namontovat přímo na sklo