Katalog

ITT Enidine GmbH

Zpět na seznam

Olejové brzdy (DA) od ITT Enidine GmbH

Dotaz na produkt  

Řízení rychlosti pro různé podmínky

Řada DA Rate Controls od společnosti Enidine je ideální pro vysokoenergetické aplikace s velkým zatížením, které vyžadují řízení pohybu v tahu, tlaku nebo v obou směrech. Tyto nenastavitelné jednotky s vlastními clonami jsou navrženy pro specifické vstupní podmínky a umožňují konfigurace s jednou nebo více clonami.

Při stlačení válce pro regulaci rychlosti se kontrolní kulička stlačení usadí. Při pohybu hlavy pístu je olej vytlačován otvorem (otvory) umístěným (umístěnými) v tlumicí trubce, čímž vzniká požadovaná tlumicí síla. Poté, co olej projde otvorem (otvory), část oleje projde přes prodlužovací zpětný ventil a naplní konec tyče tlumicí trubice. Zbytek objemu oleje vytlačeného pístnicí stlačuje pěnový akumulátor.

Po vysunutí regulačního válce se kontrolní kulička vysunutí usadí. Při pohybu hlavy pístu je olej vytlačován otvorem (otvory) umístěným (umístěnými) v tlumicí trubici a vytváří požadovanou tlumicí sílu. Kontrolní kulička stlačení se uvolní proudem oleje, který zaplní slepý konec tlumicí trubice.

Modely řady Enidine DA mohou být vybaveny otvory na zakázku, aby se v průběhu zdvihu zvyšovala odporová síla díky použití více otvorů v tlumicí trubici. To může být výhodné při řízení rychlosti víka při jeho zavírání, protože točivý moment způsobený hmotností víka se při zavírání mění.

Dotaz na produkt  

Další produkty v sekci Olejové brzdy

Hydraulické odpojovače tažného zařízení

Hydraulický regulátor rychlosti tažného zařízení

Absorpce energie pro dopravníkové aplikace

Hydraulické tlumiče tažné tyče Enidine poskytují vlastnosti a výhody, k...