Katalog

ITT Enidine GmbH

Zpět na seznam

Viskózní regulátor otáček od ITT Enidine GmbH

Dotaz na produkt  

Jednoduchá, lehká a přitom robustní konstrukce viskózního regulátoru otáček (VSG) zajišťuje spolehlivý výkon v široké škále průmyslových aplikací. VSG využívá technologii viskózního střihu na bázi silikonu k řízení rotace hřídelí a zatížení závěsů. Rotor uvnitř pevného pouzdra je obklopen silikonovým olejem. Vnitřní rotor při otáčení hřídele střihá silikonový olej, čímž vytváří odpor a plynulý pohyb. Viskozita média každého VSG se volí s ohledem na různé proměnné, jako je velikost součásti, hmotnost, podpora pružiny a požadovaná doba cyklu.
Vynikající pro ovládání rolovacích a protipožárních vrat

Pro nové instalace a modernizace lze jednoduše nainstalovat jedno VSG do šachty rolovacích vrat s drážkou. V takovém případě je třeba postupovat podle pokynů výrobce dveří. Na rozdíl od zařízení se západkovými mechanismy nevyžadují systémy VSG žádné úpravy během instalace ani provozu a mohou ovládat rychlost otevírání a zavírání většiny velkých dveří. V případě nadrozměrných vrat nebo bran lze použít více omezovačů.

Patentované systémy VSG používané většinou hlavních výrobců dveří splňují průmyslové normy stanovené společnostmi Underwriters Laboratories, Warnock Hersey a Factory Mutual. Kromě splnění mnoha průmyslových norem byly úspěšně dokončeny také tříhodinové zkoušky požární ochrany dveří.

Dotaz na produkt  

Další produkty v sekci Olejové brzdy

Hydraulické odpojovače tažného zařízení

Hydraulické nájezdové brzdy ITT Enidine Inc. poskytují vlastnosti, funkce a výhody, které prodlužují životnost závěsných a podlahových dopravníků tím, že snižují opěrné síly přenášené na výrobní li...

Olejové brzdy (DA)


olejové brzdy pro různé podmínky

Olejové brzdy řady DA společnosti Enidine jsou ideální pro vysokoenergetické, těžké aplikace, které vyžadují řízení pohybu pro tah, k...