Katalog

Kübler Group - Fritz Kübler GmbH

Kübler Group - Fritz Kübler GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • Reach
  • RoHS

Kübler Group - Fritz Kübler GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • Reach
  • RoHS

Zpět na seznam

Bezložiskové snímače od Kübler Group - Fritz Kübler GmbH

Dotaz na produkt  

Spolehlivé měření rychlosti pomocí magnetického snímače.

Bezložiskové snímače jsou ideální alternativou k ložiskovým snímačům díky své kompaktní konstrukci a možnosti snadné montáže na téměř jakýkoli průměr hřídele. Bezložiskové snímače od společnosti Kübler se již dnes používají v technice pohonů a výtahů, u asynchronních motorů nebo motorů s vnějším rotorem nebo v generátorech, velkých motorech a větrných turbínách. Naše inteligentní technologie je k dispozici pro nejvyšší kvalitu signálu. Digitální zpracování signálu v reálném čase kompenzuje možné chyby signálu a optimalizuje řízení pohonu. Navrhujte svá zařízení, stroje nebo motory s firmou Kübler!

Inkrementální beznosné snímače

Ideální pro přesné měření otáček s rozlišením až 16 000 pulzů na otáčku a k dispozici ve verzích HTL nebo TTL. Jednoduchá a rychlá instalace díky různým možnostem montáže na hřídel, jako je přítlačné sedlo, nábojový šroub nebo šroubová příruba. Velká montážní tolerance mezi magnetickým kroužkem a hlavou snímače.

Absolutní bezložiskové snímače

Ideální pro přesné snímání polohy nebo úhlu s rozlišením až 16 000 měřicích kroků na otáčku a dostupné ve verzích SSI nebo CANopen. Přídavné inkrementální signály pro vysoce dynamické pohony. Díky principu absolutního měření je konstrukce hlavy snímače přizpůsobena poloměru magnetického kroužku. Standardní průměr hřídele 30 mm. Je tento průměr pro vaši aplikaci nedostatečný? Žádný problém. Obraťte se na nás.
V případě většího množství můžeme realizovat vaše vlastní řešení bezložiskového snímače.

Dotaz na produkt  

Další produkty v sekci Rotační snímače

Rotační snímače

Rotační snímače se používají všude tam, kde je třeba měřit délky, polohy, rychlosti a úhly. Převádějí mechanické pohyby na elektrické signály. Principy činnosti rotačních snímačů se liší. Lze je proto...