Katalog

Dautel GmbH

Dautel GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015

Dautel GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015

Zpět na seznam

Bočnice pro nakládání od Dautel GmbH

Dotaz na produkt

Díky důmyslné konstrukci zvedáku DAUTEL LIFTER se zesilovačem tlaku pro automatické naklápění plošiny na zem je možná montáž i s krátkým převisem korby ve spojení se strmými montážními úhly. Speciální konstrukce přívěsu není technicky nutná. Upevnění "clamp on" šetří pracovní čas a instalaci zavěšení na rám podvozku nebo mezi něj.

Montáž lze provést v závislosti na konstrukci rámu přívěsu nebo návěsu:

Přišroubování ke stávajícímu zavěšení v podvozku.
Montáž RUCK-ZUCK, šroubovatelná na spodní pásy podélného nosníku na I-nosníkovém rámu o rozchodu 980 nebo 1300 mm, s "upínáním" (evropský patent v řízení). Variabilní technika šroubového upevnění bez svařování a vrtání umožňuje instalaci bez zavěšení a bez přelakování.
Kódovací spínač v externím ovládání, který je citlivý na vlhkost, zapíná nebo vypíná napájení zvedáku DAUTEL, čímž chrání zátěž před nepovolanými osobami.

Dotaz na produkt

Další produkty v sekci Bočnice pro nakládání

Bočnice pro nakládání

Optimální světlá výška a úhel sklonuNapříklad při rozvoru 3,5 t 4325 mm, světlá výška při maximálním zatížení cca 115 mm, úhel sklonu cca 9°.

Robustní hliníková plošina s velmi plochým...

Bočnice pro nakládání

DAUTEL SLIDER je horizontální zadní zvedák s jednoduchou nebo dvojitou sklopnou plošinou. Nezávisle na pevném nakládacím zařízení je díky své velkoplošné plošině ideálním nakládacím systémem pro do...

Bočnice pro nakládání

DAUTEL SLIDER DS 1500/2000VT kombinuje základní systémové výhody DAUTEL SLIDER DS VA pro běžné nástavby - vysokou nosnost, velkou plošinu, konstrukci nenáročnou na údržbu a bezpečný provoz - s pros...