Katalog

Dautel GmbH

Dautel GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015

Dautel GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015

Zpět na seznam

Bočnice pro nakládání od Dautel GmbH

Dotaz na produkt

DAUTEL SLIDER DS 1500/2000VT kombinuje základní systémové výhody DAUTEL SLIDER DS VA pro běžné nástavby - vysokou nosnost, velkou plošinu, konstrukci nenáročnou na údržbu a bezpečný provoz - s prostorově a hmotnostně úspornou konstrukcí DAUTEL SLIDER DS 1500/2000VT XXL pro objemové výměnné nástavby C782 s nízkou spojkou při parkovací výšce 970 mm.Technické údaje:

- Nosnost 1500 kg se středem zatížení 800 mm nebo 2000 kg se středem zatížení 600 mm, vztaženo na začátek plošiny.

- Dvoudílná plošina z oceli/hliníku o délce 1620 mm, 1720 mm a 1820 mm, šířka 2400 mm. Snadné ruční rozkládání hliníkového hrotu plošiny podporované torzní pružinou.

- Plošina může být vybavena pojezdovým profilem pro skříňové nástavby/plošiny nebo pojezdovou deskou pro výměnné nástavby BDF.

- V závislosti na montážní situaci se externí ovládání dodává ve formě plastové krabice DAUTEL nebo v prostorově úsporném Z-profilu.

- Vhodné pro nákladní vozidla s šířkou rámu 750 mm - 790 mm a 837 mm - 867 mm.

- Rám nákladního automobilu se zužuje v závislosti na situaci upevnění.

- Pohonná jednotka je namontována mezi zadní nápravou a DAUTEL SLIDER na rámu nákladního vozidla.

- V případě nízké nakládací/parkovací výšky může být užitečné integrovat zadní světla do ocelové části plošiny v podobě LED světel včetně držáku registrační značky. Je nutné schválení podle StVZO § 70, předřadník pro směrová světla a parametrizace elektrické instalace vozíku. Není zahrnuto v rozsahu dodávky/ceny.

- Ocelové díly katodicky ponořené do černé barvy RAL 9005.

- Obecně je vyžadována technická koordinace se společností DAUTEL.

Dotaz na produkt

Další produkty v sekci Bočnice pro nakládání

Bočnice pro nakládání

Optimální světlá výška a úhel sklonuNapříklad při rozvoru 3,5 t 4325 mm, světlá výška při maximálním zatížení cca 115 mm, úhel sklonu cca 9°.

Robustní hliníková plošina s velmi plochým...

Bočnice pro nakládání

DAUTEL SLIDER je horizontální zadní zvedák s jednoduchou nebo dvojitou sklopnou plošinou. Nezávisle na pevném nakládacím zařízení je díky své velkoplošné plošině ideálním nakládacím systémem pro do...

Bočnice pro nakládání

Díky důmyslné konstrukci zvedáku DAUTEL LIFTER se zesilovačem tlaku pro automatické naklápění plošiny na zem je možná montáž i s krátkým převisem korby ve spojení se strmými montážními úhly. Speciá...