Katalog

GEDA GmbH

GEDA GmbH

  • DIN EN ISO 45001:2018
  • ISO 14001:2015
  • ISO 9001:2015

GEDA GmbH

  • DIN EN ISO 45001:2018
  • ISO 14001:2015
  • ISO 9001:2015

Zpět na seznam

Svahový výtah od GEDA GmbH

Dotaz na produkt  

Šikovný a přitom výkonný

Stejně jako u mnoha jiných výrobků GEDA si zájemci mohou vybrat mezi standardní a komfortní verzí zvedáku GEDA Hanglift. Obě se velmi snadno ovládají a bez námahy dokáží přepravit nahoru i velmi těžký náklad. Při montáži zpravidla není třeba nic řešit, protože výtah lze použít téměř na jakémkoli svahu. Maximální délka kolejnic je 80 m, přičemž při montáži opět není třeba brát v úvahu žádné další specifikace. Aby luxus netrpěl jednostranným provozem, lze svahový vlek ovládat z obou stran - shora i zdola.


Jeden úkol, dva standardy

Navzdory stejné přepravní délce se oba standardy mírně liší svým výkonem. Například model GEDA Hanglift Standard může přemisťovat zboží o hmotnosti až 200 kg a model Comfort dokonce až 250 kg nahoru nebo dolů, přičemž rychlost zdvihu je 25 m/min na jedné straně a 30 m/min na druhé straně. Další drobný rozdíl je v potřebném elektrickém připojení. Zatímco standardní model má následující připojení: Protože ne každý svah je stejný a ne každá hora je rovná, nabízí společnost GEDA pro Hanglift také různé příslušenství.

Vhodné příslušenství pro GEDA Hanglift

. Například nerovnosti lze překlenout pomocí dvou speciálních ohýbacích kusů. Příslušenství je nabízeno v rozsahu 20° až 45° a je plynule nastavitelné. Jeden model lze navíc otáčet a lze jej instalovat s krátkou i dlouhou nohou. Dále GEDA nabízí 1 m dlouhé žebříkové díly s navijákem o nosnosti 150 nebo 200 kg a také 200 nebo 250 kg pro rozšíření konstrukce. Kromě toho lze závěsný žebřík GEDA Hanglift doplnit jednoduchými žebříkovými díly různých délek, a aby se zabránilo tahání lana po žebříkových dílech, jsou v nabídce příslušenství odpovídající odváděcí kladky lana. Pro profesionální a bezpečnou přepravu nabízí GEDA také univerzální plošinu a takzvanou Vario plošinu. Obě mají sklopnou boční ochranu, takže přepravované zboží lze v závislosti na sklonu přemístit vodorovně nahoru nebo dolů.



Dotaz na produkt  

Další produkty v sekci Skipove vytahy

Skipove vytahy

Použití šikmých výtahů je přesvědčivé díky jednoduché instalaci, nízkým časovým nákladům a úspornému způsobu provozu. Díky zesílenému žebříkovému profilu mohou šikmé výtahy GEDA přepravovat užitečn...

Solarlift

Solární výtahy GEDA - od standardního po pevný model

Jednotlivé prvky solárního výtahu GEDA jsou vyrobeny z lehkého hliníku, lze je rychle demontovat a převážet pomocí podvozku, což šetř...