Katalog

GEDA GmbH

GEDA GmbH

  • DIN EN ISO 45001:2018
  • ISO 14001:2015
  • ISO 9001:2015

GEDA GmbH

  • DIN EN ISO 45001:2018
  • ISO 14001:2015
  • ISO 9001:2015

Zpět na seznam

Solarlift od GEDA GmbH

Dotaz na produkt  

Solární výtahy GEDA - od standardního po pevný model

Jednotlivé prvky solárního výtahu GEDA jsou vyrobeny z lehkého hliníku, lze je rychle demontovat a převážet pomocí podvozku, což šetří místo a nevyžaduje velkou námahu. Základní jednotka solárního výtahu GEDA se skládá ze standardního vozíku s ochranou proti přetržení lana, hlavové části s rychloupínací kladkou a 2 m široké nožní části. U tohoto zařízení jsou nabízeny tři různé verze, jednostupňový GEDA Lift 200 Standard a GEDA Lift 250 Comfort a také dvoustupňový Fixlift 250. Ovládací prvky a koncové spínače elektrických navijáků jsou u modelů GEDA Lift 250 Comfort a Fixlift 250 zásuvné, u modelu GEDA Lift 200 Standard jsou připojeny napevno. Kromě toho se modely liší nosností, která závisí na konstrukci žebříkových sekcí a také na sklonu a délce kolejnic. V nabídce jsou jednoduché žebříkové sekce s nosností 150/200 kg i zesílené prvky s nosností 200/250 kg. Také rychlost zdvihu se u jednotlivých modelů liší. Zatímco 1stupňový standardní model GEDA Lift 200 přepravuje materiál rychlostí až 25 m/min, komfortní verze GEDA Lift 250 dosahuje rychlosti kolem 30 m/min a GEDA Fixlift je vybaven dvoustupňovým tzv. měkkým rozběhem. Dokáže přemisťovat prvky rychlostí 19 m/min, resp. 38 m/min.
Všem modelům je společné, že dosahují dopravní výšky až 19 m, potřebují málo místa a také přípojku elektrické energie.

Speciální koncepce: Solární plošina

GEDA Solarlift byl speciálně navržen pro práci s citlivým materiálem a nabízí speciální solární plošinu pro bezpečnou přepravu drahých modulů. Ta je vybavena speciálně vyvinutou plastovou podpěrou a nabízí další možnost upevnění, kterou lze podle potřeby nastavit. Druhou variantou přepravy je plošina pro kolektory, kterou lze nastavit v rozmezí od 0,5 do 1,6 m v závislosti na šířce přemísťovaných kolektorů.
Kromě toho GEDA nabízí doplňkové příslušenství, s jehož pomocí lze montážní práce na střeše ještě více zjednodušit. Například pomocí variabilně nastavitelného střešního podpěrného kozlíku lze provádět práce i pod vodicí kolejnicí.

GEDA Solarlift - jedno zařízení, mnoho výhod

Souhrnně řečeno, GEDA Solarlift nabízí řadu výhod: Je levný na pořízení, prostorově nenáročný, snadno se přepravuje a jednoduše se nastavuje, proto jej lze bez problémů použít i na obtížně přístupných místech. Díky tomu je GEDA Solarlift levným a spolehlivým zařízením, s jehož pomocí můžete bezpečně přepravit citlivé fotovoltaické systémy na místo určení.

Dotaz na produkt  

Další produkty v sekci Skipove vytahy

Skipove vytahy

Použití šikmých výtahů je přesvědčivé díky jednoduché instalaci, nízkým časovým nákladům a úspornému způsobu provozu. Díky zesílenému žebříkovému profilu mohou šikmé výtahy GEDA přepravovat užitečn...

Svahový výtah

Šikovný a přitom výkonný

Stejně jako u mnoha jiných výrobků GEDA si zájemci mohou vybrat mezi standardní a komfortní verzí zvedáku GEDA Hanglift. Obě se velmi snadno ovládají a bez námah...