Katalog

CARL FUHR GmbH & Co. KG

CARL FUHR GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISI 9001:2015
  • EPD nach ISO 14025

CARL FUHR GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISI 9001:2015
  • EPD nach ISO 14025

Zpět na seznam

Bezpečnostní zámky (833P / 834P) od CARL FUHR GmbH & Co. KG

Dotaz na produkt  

Panikové zámky Široká nabídka zámků únikových dveří s panikovou funkcí vám vždy poskytne vhodné řešení pro zabezpečení únikových a záchranných cest. Společnost FUHR nabízí řešení zámků pro jednokřídlé a dvoukřídlé únikové dveře ze všech materiálů, samozřejmě certifikované podle norem EN 179 a EN 1125. Další výhoda: kdykoli lze dodatečně namontovat motor pro pohodlné motorické otevírání prostřednictvím systému kontroly přístupu.

autosafe 833P - Automatické vícebodové zamykání se západkou a panikovou funkcí:

Automatické vícebodové zamykání autosafe 833P je ideální pro jednokřídlé a dvoukřídlé únikové dveře v komerčních budovách. Kromě toho je zde již standardně dodávána protipožární verze pro použití v protipožárních dveřích.

Uzamykání: V případě potřeby je možné využít i další funkce, jako je např:

Při zavření dveří se dvě stabilní západky a hlavní závora automaticky vysunou a zajistí proti zatlačení zpět. U dvoukřídlého provedení se při zavření neaktivního křídla automaticky spustí přídavný spínací zámek, který uzamkne závory směrem nahoru a dolů.

Odemykání

Zvenčí: U panikové funkce E se k otevření dveří používá cylindrický klíč. U panikové funkce B se cylindrický klíč použije k uvolnění vnější pákové kliky, která následně zasune všechny uzamykací prvky.

Zevnitř: Otevírá se pákovou klikou nebo panikovým madlem. V případě dvoukřídlé verze lze tento úkon provést na aktivní i neaktivní straně křídla. Při nouzovém otevření neaktivního křídla se zasunou střelkové závory protipohledové schránky a současně se odsunou všechny zámky aktivního křídla.

Monitorování stavu: autosafe 833PK se spínacími kontakty pro dotazování závory i ovládání kliky dveří nebo profilové vložky. Pro integraci např. do poplachových systémů proti vloupání, zabezpečení únikových cest nebo systémů řízení budov. K dispozici pro panikovou funkci E.

autotronic 834P - Automatické vícebodové zamykání s uzamykací závorou, panikovou funkcí a motorickým odemykáním: Panikový uzamykací systém autotronic 834P automaticky zajišťuje rychlé a spolehlivé zamykání. V případě nebezpečí lze dveře snadno otevřít pomocí pákové rukojeti nebo panikové tyče. Kromě toho je možné také pohodlné motorické otevírání. K tomuto účelu lze připojit různé systémy kontroly přístupu.

Uzamykání:

Dvě stabilní závory a hlavní závora se při zavření dveří automaticky vysunou a zajistí proti zatlačení zpět. U dvoukřídlého provedení se při zavření neaktivního křídla automaticky spustí přídavný spínací zámek, který uzamkne závory směrem nahoru a dolů.

Odemykání:

Zvenčí: Otevírání je motorizované pomocí systému kontroly přístupu. Otevření pomocí cylindrického klíče (např. při výpadku proudu) je rovněž možné kdykoli. Při použití panikové funkce B se pouze uvolní vnější páková rukojeť, která následně zasune všechny uzamykací prvky.

Zevnitř: Dveře se otevírají pákovou klikou nebo panikovým madlem. V případě dvoukřídlé verze lze toto provést jak na aktivní, tak na neaktivní straně křídla. Při nouzovém otevření neaktivního křídla se zasunou střelkové závory protiplechu a současně se odsunou všechny západky aktivního křídla.

Funkce servořízení: autotronic 834PK pro pohodlnou motorickou asistenci při otevírání dveří klíčem a také při ovládání pákové kliky zevnitř. K dispozici pro panikovou funkci E.

Monitorování stavu: autotronic 834PK se spínacími kontakty pro monitorování zámku i ovládání kliky dveří nebo profilové vložky. Pro integraci např. do poplašných systémů proti vloupání, zabezpečení únikových cest nebo systémů řízení budov. K dispozici pro panikovou funkci E.

Plně automatické dvoukřídlé únikové dveře: Sada neaktivního křídla pro motorické odemykání a automatické otevírání dvoukřídlých únikových dveří v kombinaci s pohony křídlových dveří a pohonem neaktivního křídla GEZE IQ lock AUT - podrobnosti na vyžádání.

Dotaz na produkt  

Další produkty v sekci Bezpečnostní zámky

Bezpečnostní zámky (835P / 836P)

Panikové zámky Široká nabídka zámků únikových dveří s panikovou funkcí vám vždy poskytne vhodné řešení pro zabezpečení únikových a záchranných cest. Společnost FUHR nabízí řešení zámků pro jednokří...

Řízené vícebodové zamykání s funkcí paniky (multisafe 870GL)

multisafe 870GL - Přesnost pro bezpečný únik

Převodovka multisafe 870GL umožňuje díky jednoduchému ovládání vždy bezpečný únik v případě nouze. Díky certifikaci podle nore...