Katalog

CARL FUHR GmbH & Co. KG

CARL FUHR GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISI 9001:2015
  • EPD nach ISO 14025

CARL FUHR GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISI 9001:2015
  • EPD nach ISO 14025

Zpět na seznam

Bezpečnostní zámky (835P / 836P) od CARL FUHR GmbH & Co. KG

Dotaz na produkt  

Panikové zámky Široká nabídka zámků únikových dveří s panikovou funkcí vám vždy poskytne vhodné řešení pro zabezpečení únikových a záchranných cest. Společnost FUHR nabízí řešení zámků pro jednokřídlé a dvoukřídlé únikové dveře ze všech materiálů, samozřejmě certifikované podle norem EN 179 a EN 1125. Další výhoda: kdykoli lze dodatečně namontovat motor pro pohodlné motorické otevírání prostřednictvím systému kontroly přístupu

autosafe 835P - Automatické vícebodové zamykání s kyvnou závorou a panikovou funkcí: Automatický uzamykací systém autosafe 835P vám nabízí mimořádnou bezpečnost - díky inovativní technologii DuoSecure. Zaručuje vždy spolehlivý proces zamykání. Zvenčí k němu nemají nepovolané osoby přístup, zevnitř je v případě nebezpečí vždy možný bezpečný únik. Stačí pouze ovládat pákovou rukojeť nebo panikovou tyč.

Uzamykání:

Při zavírání dveří se dvě západky a dvě stabilní křídlové závory automaticky vysunou na 20 mm. Současně se vysune hlavní závora. Všechny šrouby jsou zajištěny proti zatlačení zpět. U dvoukřídlého provedení se při zavření neaktivního křídla automaticky spustí přídavný spínací zámek, který uzamkne závory směrem nahoru a dolů

Odemykání:

Zvenčí: U panikové funkce E se k otevření dveří používá cylindrický klíč. U panikové funkce B se cylindrický klíč použije k uvolnění vnější pákové kliky, která následně zasune všechny uzamykací prvky.

Zevnitř: Otevírá se pákovou rukojetí nebo panikovým madlem. V případě dvoukřídlé verze lze tento úkon provést na aktivní i neaktivní straně křídla. Při nouzovém otevření neaktivního křídla se zasunou střelkové šrouby protipohledové schránky a současně se odsunou všechny zámky aktivního křídla.

Monitorování stavu: Autosafe 835PK se spínacími kontakty pro monitorování mrtvého bodu závory i činnosti kliky dveří nebo profilové vložky. Pro integraci např. do poplachových systémů proti vloupání, zabezpečení únikových cest nebo systémů řízení budov. K dispozici pro panikovou funkci E.

autotronic 836P - Automatické vícebodové zamykání s kyvnou závorou, panikovou funkcí a motorickým odemykáním: Motorické automatické zamykání autotronic 836P nabízí díky panikové funkci vždy možnost bezpečného úniku v případě nouze. Jeho technologie DuoSecure navíc zaručuje trvale spolehlivé a bezpečné uzamčení, které zabraňuje neoprávněnému přístupu zvenčí. Díky všestranným možnostem připojení splňuje i ty nejnáročnější požadavky.

Uzamykání: Zámek je vybaven dvěma zámky, které jsou umístěny na stěně a jsou opatřeny ochranným krytem:

Při zavírání dveří se dvě západky a dvě robustní křídlové závory automaticky vysunou na 20 mm. Současně se vysune hlavní závora. Všechny závory jsou zajištěny proti zatlačení zpět. U dvoukřídlého provedení se při zavření neaktivního křídla automaticky spustí přídavný spínací zámek, který uzamkne závory směrem nahoru a dolů.

Odemykání:

Zvenčí: Otevírání je motorizované pomocí systému kontroly přístupu. Otevření pomocí cylindrického klíče (např. při výpadku proudu) je rovněž možné kdykoli. Při použití panikové funkce B se pouze uvolní vnější páková rukojeť, která následně zasune všechny uzamykací prvky.

Zevnitř: Dveře se otevírají pákovou klikou nebo panikovým madlem. V případě dvoukřídlé verze lze toto provést jak na aktivní, tak na neaktivní straně křídla. Při nouzovém otevření neaktivního křídla se zasunou střelkové šrouby protipohledové schránky a současně se odsunou všechny západky aktivního křídla.

Funkce Servo: Autotronic 836PK pro pohodlnou motorickou asistenci při otevírání dveří klíčem a také při ovládání pákové kliky zevnitř. K dispozici pro panikovou funkci E.

Kontrola stavu: autotronic 836PK se spínacími kontakty pro dotazování závory i ovládání kliky dveří nebo profilové vložky. Pro integraci např. do poplachových systémů proti vloupání, zabezpečení únikových cest nebo systémů řízení budov. K dispozici pro panikovou funkci E.

Plně automatické dvoukřídlé únikové dveře: Sada neaktivního křídla pro motorické odemykání a automatické otevírání dvoukřídlých únikových dveří v kombinaci s pohony křídlových dveří a pohonem neaktivního křídla GEZE IQ lock AUT - podrobnosti na vyžádání

Dotaz na produkt  

Další produkty v sekci Bezpečnostní zámky

Bezpečnostní zámky (833P / 834P)

Panikové zámky Široká nabídka zámků únikových dveří s panikovou funkcí vám vždy poskytne vhodné řešení pro zabezpečení únikových a záchranných cest. Společnost FUHR nabízí řešení zámků pro jednokří...

Řízené vícebodové zamykání s funkcí paniky (multisafe 870GL)

multisafe 870GL - Přesnost pro bezpečný únik

Převodovka multisafe 870GL umožňuje díky jednoduchému ovládání vždy bezpečný únik v případě nouze. Díky certifikaci podle nore...