Katalog

iew Induktive Erwärmungsanlagen GmbH

iew Induktive Erwärmungsanlagen GmbH

iew Induktive Erwärmungsanlagen GmbH

Zpět na seznam

Vakuová pájka (VVBM 200) od iew Induktive Erwärmungsanlagen GmbH

Dotaz na produkt  

  1. Kromě našich osvědčených indukčních systémů pro technologii pájení nabízíme od roku 2018 také náš inovativní systém vakuového pájení VVBM 200 (vertikální vakuová pájka). Abychom mohli nabídnout vhodné řešení i malým a středním firmám s menším celkovým objemem, vyvinuli jsme kompaktnější a cenově výhodnější VVBM150, který je k dispozici od roku 2022.

    Vakuová páječka se vyznačuje vertikální konstrukcí vakuové komory, díky níž je pro komponenty využitelná celá délka 350 mm (resp. 240 mm u VVBM150). Součástky lze umístit na různých úrovních (všechny je možné umístit na 25 mm) a naše třízónová regulace teploty (nebo 2 zóny pro VVBM150) zajišťuje optimální rozložení teploty ve vakuové komoře. Díky tomu jsou možné teplotní rozdíly menší než 10 °C. Abychom udrželi kontaminaci systému a součástí na co nejnižší úrovni, zvolili jsme jako vakuovou komoru trubku z křemenného skla, aby pracovala pokud možno bez kovů. To vede k další optimalizaci kvality komponent vakuově pájených výrobků.

    Náš systém vakuového pájení má také zabudované pozorovací okénko pro kontrolu a vývoj procesu. Našim zákazníkům nabízíme nejen samotný systém, ale také komplexní poradenství ohledně procesu pájení, včetně výběru pájky a volby procesu.

    Exkluzivně u modelu VVBM200 nabízíme možnost integrace aktivního chlazení dusíkem pro zkrácení celkové doby cyklu. Systém je navíc vybaven regulací částečného tlaku, aby se zabránilo odplynění stříbra v aktivních pájkách při vyšších teplotách. To je důležité zejména pro aplikace, jako je MKD nebo CVD pájení pro dosažení vysokých pevností.

    Souhrnně vám nabízíme následující výhody:

    Vertikální provedení vakuové komory pro maximální využití prostoru
    Průhledové okno pro kontrolu procesu a vývoj
    Exkluzivně pro VVBM200: Regulace částečného tlaku pro pájení při vyšších teplotách (bez odplyňování stříbra)
    Exkluzivně pro VVBM200: Volitelné chlazení dusíkem pro zkrácení celkové doby procesu
    Vysoká teplotní homogenita méně než 10 °C díky třízónové regulaci teploty (resp. 2-zónová regulace teploty u VVBM150)


Pro bližší seznámení s naším vakuovým pájecím systémem doporučujeme naše produktové video pod následujícím odkazem: https://www.youtube.com/watch?v=8d_108ZymKU

Dotaz na produkt  

Další produkty v sekci Vacuum brazing

Vakuové pájení / pájecí stroj (VVBM150)

Kromě našich osvědčených indukčních systémů pro technologii pájení nabízíme od roku 2018 také náš inovativní systém vakuového pájení VVBM 200 (vertikální vakuová pájka). Abychom mohli nabídnout vho...