Katalog

iew Induktive Erwärmungsanlagen GmbH

iew Induktive Erwärmungsanlagen GmbH

iew Induktive Erwärmungsanlagen GmbH

Zpět na seznam

Pájení od iew Induktive Erwärmungsanlagen GmbH

Dotaz na produkt  

Měkké pájení, tvrdé pájení a vysokoteplotní pájení jsou různé procesy pájení, při nichž lze využít indukční ohřev.

Měkké pájení: Měkké pájení je proces, při kterém se ke spojování materiálů používá pájka s nízkým bodem tání (pod 450 °C). Často se používá v aplikacích, které vyžadují nižší pevnost a tepelnou odolnost, jako je elektronika, výroba šperků a opravy. Indukční ohřev zajišťuje přesný a rychlý ohřev, jehož výsledkem je čistý a účinný pájený spoj.

Pájení: Pájení je proces, při kterém se k vytvoření pevných spojů mezi materiály používají pájky s vysokou teplotou tání (nad 450 °C až nad 900 °C). Tento proces se používá v aplikacích, které vyžadují vysokou pevnost a teplotní odolnost, například ve strojírenství, leteckém a automobilovém průmyslu. Indukční ohřev zajišťuje přesný a řízený ohřev, který selektivně roztaví pájku a vytvoří spoj s minimálním zbytkovým napětím.

Vysokoteplotní pájení: Vysokoteplotní pájení, známé také jako vysokoteplotní pájení, je speciální forma pájení, při níž se používají ještě vyšší teploty než při tvrdém pájení, obvykle od přibližně 900 °C do více než 1200 °C. Používá se v aplikacích, které vyžadují extrémně vysokou pevnost a teplotní odolnost, například v leteckém průmyslu, vakuové technice a chemickém průmyslu. Indukční ohřev zajišťuje přesný a řízený ohřev při těchto vysokých teplotách, který umožňuje vytvářet spolehlivé spoje i v extrémních podmínkách.

Ve všech třech procesech pájení poskytuje indukční ohřev čistý a účinný zdroj tepla, který umožňuje rovnoměrný ohřev, způsobuje minimální deformace a umožňuje přesnou kontrolu procesu pájení. Díky tomu je indukční ohřev preferovanou metodou při pájení, zejména u vysoce hodnotných a náročných aplikací.

Dotaz na produkt  

Další produkty v sekci Indukční pájecí přístroje

Indukční pájecí jednotka (IBU105/2)

Indukční pájení honovacích nástrojů

Tato sestava je ruční pájecí pracoviště pro pájení honovac...

Indukční pájecí jednotka (IBU115)

Indukční pájení trubek z nerezové oceli v automobilovém průmyslu
Toto pájecí pracoviště je vybaveno jednotkou ochranného plynu a je určeno pro indukční pájení nerezových trubek. Zař...