Katalog

iew Induktive Erwärmungsanlagen GmbH

iew Induktive Erwärmungsanlagen GmbH

iew Induktive Erwärmungsanlagen GmbH

Zpět na seznam

Indukční kalicí jednotka (IHU108) od iew Induktive Erwärmungsanlagen GmbH

Dotaz na produkt  

Indukční kalení kola kompresoru a jeho hřídele

Tento systém kalení se používá jako součást tréninkového systému pro stanovení energetické účinnosti svařování a následného kalení.

Nosná deska obrobku je zatížena kompresorovým kolem a jeho hřídelí a stisknutím tlačítka se přesune do bezpečnostní buňky. Robot vezme z této nosné desky dva díly a upne je do automatizované svařovací stanice. V této stanici se hřídel a kompresorové kolo svaří dohromady. V následujícím kroku robot součást vyjměte a vložte ji do přípravku, který je k tomuto účelu v IHU108 k dispozici. Po optickém rozpoznání obrobku se spustí vlastní proces kalení s cílovou teplotou 1000 °C. Poté je obrobek ochlazován integrovanou indukční sprchou.

Díky sekvenčnímu řízení PLC (navigace v menu v němčině) a bezkontaktnímu měření teploty (pyrometr) lze definovat několik programů ohřevu, což umožňuje seznámit školence se zlepšováním energetické účinnosti krok za krokem. Po vyjmutí hotové součásti ze zařízení IHU108 je tato opět umístěna na nosnou desku a vypuštěna z bezpečnostní komory.

Dotaz na produkt  

Další produkty v sekci Indukční kalicí zařízení

Indukční kalicí jednotka (IHU120)

Vertikální kalení malých dílů
Tato jednotka je vertikální kalicí systém pro kalení malých dílů a žíhání sklíčidel. Tento systém je vybaven rotačním upínacím systémem s rychlostí 100 až 200 o...