Katalog

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

Zpět na seznam

Napetová zkoušecka (KP-Test 5) od PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

Dotaz na produkt  

Při práci na elektrických zařízeních je nejvyšší prioritou zajištění bezpečnosti osob a zabránění škodám na majetku. Je nezbytné se naprosto ujistit, že není přítomno žádné napětí. Detektory napětí PFISTERER spojují maximální spolehlivost a snadné použití v jednom zařízení. Řada KP-Test 5 je výsledkem našich dlouholetých zkušeností s vývojem bezpečnostních zařízení s praktickým zaměřením.

Spolehlivý autotest
Detektory napětí řady KP-Test 5 provádějí po zapnutí automatický autotest. Detektor napětí vydá signál připravenosti pouze v případě, že je tento test úspěšný a zařízení pracuje správně. Uživatel tak má naprostou jistotu, že detektor napětí funguje tak, jak má. Referenční měření není nutné.

Dvojitá jistota
Jasná indikace výsledku testu je nezbytná pro prevenci nehod. Proto společnost PFISTERER používá osvědčený systém dvojí vizuální a akustické signalizace v detektoru KP-Test 5. Pokud není přítomno žádné provozní napětí, detektor zobrazí zelené nepřerušované světlo bez signalizačního tónu. Pokud je však "provozní napětí přítomno", bliká šest červených LED diod a zazní signální tón.

Vybavení pro každou úlohu
Ať už v uzavřených prostorách nebo venku, na slunci nebo v dešti, ve sněhu nebo mrazu - KP-Test 5 poskytuje spolehlivé výsledky za všech podmínek prostředí. Mimořádně výkonné LED diody zajišťují jasně viditelný signál - i proti jasnému světlu nebo při silném slunečním světle. Akustický signál je díky své hlasitosti a frekvenčnímu rozsahu dobře slyšitelný i v hlučném nebo větrném prostředí.

Správný přístroj pro každou aplikaci
Řada KP-Test 5 nabízí správný detektor napětí pro každou aplikaci. Střední nebo vysoké napětí, střídavý nebo stejnosměrný proud pro použití na nadzemních elektrických vedeních, rozvodnách, v rozvodnách nebo v železničních systémech. Všechna zařízení jsou individuálně přizpůsobena požadavkům našich zákazníků. Společnost PFISTERER nabízí řešení pro všechny úrovně napětí od 1 do 420 kV AC.

Výhody
  • Spolehlivý autotest
  • Není nutné žádné referenční měření
  • Jasná signalizace
  • Vizuální a akustický signál
  • Použití za každého počasí
  • Testováno podle normy EN 61243-1
  • Vícejazyčné označení zařízení

Dotaz na produkt  

Další produkty v sekci Napetová zkoušecka

Zkoušečka napětí na dálku pro železniční aplikace a aplikace EVU (KP-Test 5D dual )

Před prováděním oprav a údržby je třeba dodržovat pět bezpečnostních pravidel. Jedním z nich je "zkontrolovat, zda není pod napětím". To vyžaduje zařízení, které jasně a spolehlivě indikuje stav napět...