Katalog

Carl Zeiss IQS Deutschland GmbH

Carl Zeiss IQS Deutschland GmbH

Carl Zeiss IQS Deutschland GmbH

Zpět na seznam

3D měřicí systémy (ACCURA) od Carl Zeiss IQS Deutschland GmbH

Dotaz na produkt  

Řešení, které roste s vámi

Jsou výkon a přesnost vašimi hlavními prioritami? Díky široké škále konfigurací lze ZEISS ACCURA přizpůsobit vašim potřebám - a rozpočtu. Díky modulární konstrukci je systém navíc odolný vůči budoucnosti: ACCURA může být upravena tak, aby splňovala měnící se požadavky na konfiguraci, senzory a software.

Odolnost vůči budoucnosti

Díky modulární konstrukci je systém ZEISS ACCURA připraven splnit požadavky budoucnosti. Roste spolu s vašimi požadavky na vybavení, senzory a software. Díky předpřipravené kabeláži pro kontaktní a optické senzory a skenování je ZEISS ACCURA okamžitě schopen pracovat s více senzory.

Nízká hmotnost, vysoká dynamika

Most ZEISS ACCURA je vyroben z oceli a hliníku, je extrémně tuhý, a přitom štíhlý. Hliníkové prvky jsou potaženy technologií CARAT od společnosti ZEISS, která zvyšuje teplotní stabilitu a životnost. Snížená hmotnost pohyblivých částí zlepšuje dynamickou tuhost stroje.

Teplotní rozsah od 20ºC do 26ºC

Most ZEISS ACCURA je pokryt technologií Foam Insulation Technology, což je nový typ vysoce účinné izolace. Kryty skříně zajišťují maximální izolaci a minimální tloušťku. To umožňuje obsluze zvolit teplotu v měřicí laboratoři v rozmezí 20ºC až 26ºC.

Konstrukce šetrná k údržbě

Všechny panely krytu můstku lze sejmout a znovu namontovat v několika málo krocích. Tím se zkracuje doba potřebná k údržbě a zvyšuje se dostupnost stroje.

Přesnost do rohů

Každá velikost ZEISS ACCURA je vybavena maximálním měřicím rozsahem. To zaručuje přesnost měření až do rohů.

Navigátor VAST

ZEISS ACCURA se standardně dodává s technologií VAST navigator, která umožňuje ještě rychlejší kalibraci, přiblížení a skenování a vyšší přesnost.

Volitelný balíček High-dynamic Package

Balíček High-dynamic Package promění ZEISS ACCURA ve vysokorychlostní měřicí stroj. Umožňuje rychlost pohybu až 800 mm/s. Vzhledem k vysoké rychlosti vyžaduje měřicí prostor stroje zvýšenou ochranu. Laserové skenery monitorují ochrannou zónu kolem stroje. Pokud někdo vstoupí do ochranné zóny, ZEISS ACCURA okamžitě zpomalí. Jakmile je zóna vyčištěna, vysokorychlostní měřicí operace se automaticky obnoví. Tato bezpečnostní technologie je součástí balíčku High-dynamic Package.

Dotaz na produkt  

Další produkty v sekci 3D měřicí systémy

3D měřicí systémy (CARMET)

Exkluzivní funkce pro širokou škálu

ZEISS CARMET je ekonomický balíček se vším všudy, který neponechává nic náhodě a nabízí kvalitu ZEISS.

Přístup pod omítk...

3D měřicí systémy (PRO/PRO T)

Plně konfigurovatelné pro vaše pohodlí

ZEISS PRO je modulární měřicí stroj s horizontálním ramenem, který se velmi snadno konfiguruje a je k dispozici ve dvou verzích: PRO...