Katalog

STUBAI ZMV GmbH

  • DIN EN ISO 9001

O STUBAI ZMV GmbH

Co se vám vybaví, když slyšíte jméno Stubai?
Možná se vám vybaví nádherná pohoří, nedotčené kopce, hučící ledovce a čistá příroda? Stubaiské údolí je známé nejen svou turistikou a pohostinností. Již více než 100 let je region proslulý také výrobou vysoce kvalitních produktů z nejlepší dostupné oceli. Společnost Stubai Tooling Industries představuje inovace, kvalitu a bezpečnost.

Zákazníci po celém světě oceňují vysoce kvalitní nářadí vyrobené v Tyrolsku. Členové naší společnosti úzce spolupracují na budování úspěchu, který sahá daleko za hranice Rakouska.

Stubai je zkratka pro tradici. Několik tisíc tun oceli ročně zpracuje 24 členů kooperace Stubai na vysoce kvalitní nástroje pro zpracování dřeva a kovů, stavebnictví, přípravu potravin a rekreaci v přírodě pro profesionály i hobby.

Sportovní rukavice (ETERNAL)

Sportovní rukaviceSTUBAI ETERNAL FULL FINGER jsou mimořádně lehké a velmi pohodlné. Jsou vaší první volbou, když vaše ruce potřebují ochranu při vyšších (okolních) teplotách. Síťov...

Držáky pro přístroje (SPACE CLIP )

Skladovací systém SPACE CLIP je stejně důmyslný jako jednoduchý. Snadno a rychle vytvoří prostor a pořádek v jakékoli místnosti - ať už je to lyžárna, sklad, firma nebo garáž.

Univerzální s...

Nylonová nárazová hlava
tvrdá, odolná proti opotřebení, bez odštípnutí (i p...