Katalog

STUBAI ZMV GmbH

  • DIN EN ISO 9001

O STUBAI ZMV GmbH

Co se vám vybaví, když slyšíte jméno Stubai?
Možná se vám vybaví nádherná pohoří, nedotčené kopce, hučící ledovce a čistá příroda? Stubaiské údolí je známé nejen svou turistikou a pohostinností. Již více než 100 let je region proslulý také výrobou vysoce kvalitních produktů z nejlepší dostupné oceli. Společnost Stubai Tooling Industries představuje inovace, kvalitu a bezpečnost.

Zákazníci po celém světě oceňují vysoce kvalitní nářadí vyrobené v Tyrolsku. Členové naší společnosti úzce spolupracují na budování úspěchu, který sahá daleko za hranice Rakouska.

Stubai je zkratka pro tradici. Několik tisíc tun oceli ročně zpracuje 24 členů kooperace Stubai na vysoce kvalitní nástroje pro zpracování dřeva a kovů, stavebnictví, přípravu potravin a rekreaci v přírodě pro profesionály i hobby.

Lezecká tréninková deska (KRAXLBOARD ROCK)

Neexistuje deska, která by obsahovala více zkušeností a know-how než naše deska Kraxlboard Rock.

Různé příčky na 3 úrovních nabízejí velmi rozmanité způsoby tréninku prstů - s různou hlo...

Lezecká tréninková deska (Kraxlboard Classic)

Tato roztažitelná dřevěná deska nabízí mimořádně zábavné a náročné tréninkové možnosti pro lezce všech úrovní. Klasická deska Kraxlboard, vyrobená z masivního dřeva naším mistrem tesařem, se může p...

Práškový hořčík (MgPRO 350 g)

Superjemný, suchý bílý uhličitan hořečnatý v polyethylenovém sáčku. K přímému plnění křídového sáčku nebo náplně do křídových koulí.

Váží 350 g

Chalkballs (STAND)

Stojan STAND je vyroben z pevného materiálu a sám zůstává ve vzpřímené poloze. Je tedy vhodný jak jako Chalkbag na
lezecký úvazek, tak jako Boulderbag. S bederním pásem a držákem na kartáč. Fl...

Skládací turistické tyče (CRIMP)

Skládací turistické tyče CRIMP. Vyrobeno z hliníku. Délka se nastavuje pomocí horního segmentu s klipovým uzávěrem.

Dodáváno s ochrannými krytkami, letním a sněhovým košíkem.

Hmo...

Kamenná kladiva (ROCKY )

Dobře vyvážené kladivo pro zatloukání pitonů nebo šroubových závěsů pomocí vrtačky. Má gumovou rukojeť a otvor pro zavěšení.

Délka 30 cm
Hmotnost 590 g

Kempinkové sekery (PRO CAMP)

Profesionální kempingová sekera s hliníkovou násadou a speciální extra lehkou sekerou, která seká do všech druhů dřeva a lze ji použít i ke kácení menších stromů. Chránič glancu pro optimální manip...

Brašny na kramle (GEARBAG VELCRO)

Univerzální batoh STUBAI GEARBAG VELCRO je určen pro uložení maček, šroubů do ledu, náhradních trsátek apod., jejichž ostré hrany by jinak mohly poškodit batoh nebo jeho obsah.

Superpevn...

Skitouringový batoh (THIRTY)

Skitouringový batoh Stubai má objem 30 l a váží pouhých 1,2 kg. Je nejlepší volbou pro jakoukoli zimní aktivitu. Po designové a funkční stránce nezůstává nic náhodě.

Hlavní vlast...

Horolezecké skoby

Skalní pitony mají mnoho využití, ale jsou užitečné zejména v nepředvídatelných situacích, jako je ústup nebo nehoda. Společnost STUBAI tyto nástroje ručně kuje již mnoho let. V souladu s normou EN...

Bolt hangers (PROTECT)

Vyrobeno z nerezové oceli, testováno podle EN 959. Podobný jako závěs Bolt Hanger Standard, ale díky zaoblené přírubě otvoru nedochází k poškození karabin.

Hmotnost 40 g

Rákosky (X-CHANGE PRO)

X-CHANGE
STUBAI X-Change - naše kompletní všestranné zařízení! Ať už chcete jeden nebo dva přední hroty, pružnou nebo pevnou tyč, lehký nebo pevný skobový systém pro závody ne...

Nylonová nárazová hlava
tvrdá, odolná proti opotřebení, bez odštípnutí (i p...