Katalog

Arno Arnold GmbH

Arno Arnold GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015

Arno Arnold GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015

O Arno Arnold GmbH

Historie společnosti ARNOLD začala v roce 1864 jako výrobce bandonionů, klasických nástrojů pro tango. Od svého znovuzaložení v roce 1949 se společnost Arno Arnold vypracovala na jednoho z předních výrobců flexibilních ochranných prostředků pro průmyslové provozy.

Společnost vyvíjí, navrhuje a vyrábí ochranné krycí systémy s velkou péčí a odpovědností za kvalitu "Made in Germany".

Pro tým společnosti ARNOLD je výroba vysoce kvalitních technických výrobků a udržování kroku se změnami v oboru a s očekáváním mezinárodních zákazníků výzvou a zároveň závazkem. Důkazem inovační síly společnosti je mnoho patentových přihlášek, užitných vzorů a práv průmyslového vlastnictví, jako jsou Strapano, Fix&Finish, Catena, Curvelet, Wings, Winglet a nejnověji Elegano, všechny ochranné kryty strojů, které jsou vysoce flexibilní a bezpečné pro širokou škálu aplikací ve strojích a obráběcích centrech, stejně jako v automobilovém průmyslu a zdravotnické technice.

Inovativní ochranné kryty v sobě spojují stejnou měrou flexibilitu, funkčnost a robustnost. Stroje a systémy s "Arnoldem uvnitř" mohou pracovat s trvalou přesností, protože se vyhnou dlouhým odstávkám nebo vysokým nákladům na náhradní díly.

Prodlužovací zámek (QuickStep)

QuickStep má funkci výsuvného dorazu a je připevněn k různým segmentům ochranného krytu. QuickStep lze použít i k upevnění dalších možností, například našich patentovaných zadních teleskopických de...

Řetězce vedení energie (Catena)

Catena je samonosný, flexibilní vodicí systém, který lze instalovat do pohyblivých ochranných krytů pro vertikální aplikace nebo do střešních krytů.

Vyvinula jej společnost ARNO ARNOLD n...

Vodicí systémy a možnosti

Vodicí systémy jsou navrženy podle specifikací zákazníka. Rádi vám pomůžeme s návrhem optimální shody/konfigurace geometrie vedení.

Senzory

Možné senzory pro Connected Cover

  • Snímač zrychlení: např. pro klasifikaci a kvantifikaci provedených úderů a tím určení stupně opotřebení
  • ...

Pokud je v automatizaci vyžadována bezpečnost, často se používají kryty strojů, tj. přídavná ochr...

ArnoPure nabízí rovnováhu mezi ochrannou funkcí, vysokou hladkostí chodu a dlouhou životností. V...