Katalog

Hans Körber GmbH

Hans Körber GmbH

  • AD2000 W0
  • DIN EN ISO 9001:2015
  • PED 2014/68/EU
  • DNV GL

Hans Körber GmbH

  • AD2000 W0
  • DIN EN ISO 9001:2015
  • PED 2014/68/EU

O Hans Körber GmbH

Společnost KÖRBER představuje odborné schopnosti, kvalitu, blízkost k zákazníkům a spolehlivost - na pevných základech rodinného podniku patřícího k německému "mittelstandu". Těmito hodnotami se řídí naše každodenní činnost.

Dlouhodobá přítomnost na trhu nám dala odborné schopnosti, které se odrážejí nejen v bezkonkurenčním know-how našich výrobků, ale také ve znalosti jejich použití u zákazníků a trhu obecně.

Kvalita našich výrobků není náhodná, ale je výsledkem spojení našeho know-how s vysokou úrovní kvalifikace našich zaměstnanců a vysokými technickými standardy našich procesů.

Soustředíme se na potřeby našich zákazníků. Blízkost a neustálý dialog nám umožňují porozumět jejich aplikacím a výzvám - a jsme vždy k dispozici jako řešitelé problémů.

Spolehlivost pro nás znamená spolupráci s partnery, kteří jsou důvěryhodní a féroví ve svých obchodních aktivitách. Společnost KÖRBER podporuje tento druh spolupráce již více než 100 let - se zákazníky, dodavateli i zaměstnanci.

Úspěch značky KÖRBER vychází z podnikatelské tradice nezávislé rodinné firmy, pro kterou jsou důslednost a odpovědnost ústředními body firemní kultury. To zaručujeme svým jménem - dnes i v budoucnu.

Speciální řešení

Specifické požadavky projektu mohou mít mnoho podob. Naše znalost trhu spolu s našimi schopnostmi a zkušenostmi z nás činí ideálního partnera pro komplexní řešení vašich projektů: Jediný zdroj pro...

Zpětný uzávěr

Dokážeme vyrobit vše, co vám pomůže vyřešit váš problém - od odbočného kolena vyrobeného podle pracovních norem, přes odbočná sedla, přírubové hrany, kolenové trojúhelníky a zpětné uzávěry až po so...

Ohýbání trubek

Kombinujeme výhody manufaktury s naší průmyslovou výrobou. Naši zákazníci dostávají výrobky na zakázku ve stejně vysoké kvalitě jako velké série.

Povrch a tepelné zpracování

Další tepelné úpravy (např. normalizace nebo popouštění) se provádějí v naší moderní žíhací peci s kontrolou MPA

Tepelné úpravy

Speciální techniky, jako je povrchová a tepelná úprava, mohou být použity podle vašich specifických požadavků.

Dodatečné tepelné zpracování (normalizace, popouštění) se provádí v naší mo...

Ve stále složitějším světě je nutné neustále něco měnit, abychom neztratili kontakt.

T...