Katalog

Heimerle + Meule GmbH

Heimerle + Meule GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 13485
  • LBMA Zertifikat - Good Delivery
  • Responsible Gold Guidance

Heimerle + Meule GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 13485
  • LBMA Zertifikat - Good Delivery

O Heimerle + Meule GmbH

Jako nejstarší německá rafinerie zlata a stříbra je Heimerle + Meule symbolem trvalých hodnot.

založena v Pforzheimu v roce 1845, se vyvinula v jednoho z předních poskytovatelů komplexních služeb v oblasti zpracování drahých kovů.

Skupina Heimerle + Meule, která se v roce 2013 znovu zformovala, je nyní jedním z největších zpracovatelů drahých kovů v Evropě s více než 1 000 zaměstnanci v pobočkách v sedmi zemích.

Ve společnosti Heimerle + Meule byl vždy v centru pozornosti zákazník. Spolehlivost, důvěryhodnost a kompetence: tyto vlastnosti nás odlišují jako férového partnera. Zakotveni v tradici a odhodláni k novému s inovativními nápady - tak vytváříme základ pro přesvědčivá řešení.

S velkým prostorem pro hospodářskou iniciativu je skupina Heimerle + Meule začleněna do skupiny Possehl Group se sídlem v Lübecku. Portfolio výrobků a služeb sahá od recyklace a obchodu s drahými kovy, přes polotovary z drahých kovů pro šperkařství a techniku, galvanickou chemii a zařízení, povrchové úpravy až po investiční a dentální výrobky.

Povrchové úpravy

Odbornost pro skvělý výsledek - povrchová úprava

Na základě rozsáhlých odborných znalostí v oblasti galvanického pokovování a PVD povlakování vám společnost Heimerle + Meule nabízí správné...

PVD povlak

Šetrný, odolný, všestranný - PVD povlak

Stále rostoucí poptávka po high-tech produktech vyráběných co nejšetrnějším způsobem k životnímu prostředí byla pro společnost Heimerle + Meule podně...

Materiálové zkoušky

Analýza a testování materiálů

Zejména u vysoce kvalitních materiálů jde nejen o co nejvyšší čistotu, ale také o spolehlivost, trvanlivost a odolnost. Je dobré mít na své straně kompetentníh...

Prípravny pro extrakci zlata

Oddělíme vaše materiály obsahující drahé kovy, jako jsou:

- Zlaté a stříbrné šperky
- Mince
- Tyčinky z drahých kovů
- Zubní slitiny zlata
- Strusky
- Zbytky platin...

Společnost Heimerle + Meule prodává materiály Eldy Plus® na trhu velmi úspěšně již více než čtyři roky. Doposud je bylo možné nabídnout pouze spokojeným zákazníkům jako materiál pro frézování. To se však nyní s novou tiskárnou FilaPrintM mění!

Těšíme se na setkání s vámi na veletrhu Blechexpo 2023.

Ve dnech 07. - 10. listo...