Katalog

Heimerle + Meule GmbH

Heimerle + Meule GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 13485
  • LBMA Zertifikat - Good Delivery
  • Responsible Gold Guidance

Heimerle + Meule GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 13485
  • LBMA Zertifikat - Good Delivery

O Heimerle + Meule GmbH

Jako nejstarší německá rafinerie zlata a stříbra je Heimerle + Meule symbolem trvalých hodnot.

založena v Pforzheimu v roce 1845, se vyvinula v jednoho z předních poskytovatelů komplexních služeb v oblasti zpracování drahých kovů.

Skupina Heimerle + Meule, která se v roce 2013 znovu zformovala, je nyní jedním z největších zpracovatelů drahých kovů v Evropě s více než 1 000 zaměstnanci v pobočkách v sedmi zemích.

Ve společnosti Heimerle + Meule byl vždy v centru pozornosti zákazník. Spolehlivost, důvěryhodnost a kompetence: tyto vlastnosti nás odlišují jako férového partnera. Zakotveni v tradici a odhodláni k novému s inovativními nápady - tak vytváříme základ pro přesvědčivá řešení.

S velkým prostorem pro hospodářskou iniciativu je skupina Heimerle + Meule začleněna do skupiny Possehl Group se sídlem v Lübecku. Portfolio výrobků a služeb sahá od recyklace a obchodu s drahými kovy, přes polotovary z drahých kovů pro šperkařství a techniku, galvanickou chemii a zařízení, povrchové úpravy až po investiční a dentální výrobky.

Polotovary ze vzácných kovu

Polotovary z drahých kovů pro šperkařský průmysl - dokonalost a harmonické výsledky pro vás i vaše zákazníky.

V souladu s na&s...

Polotovary prstenů

Máme zásoby (profilových) kroužkových polotovarů vyrobených z bezešvých trubek, které jsme připraveni dodat v krátkém term&iacu...

Slinuté kroužky

Vícebarevné kroužky

Spékané kroužky

Vícebarevné slinuté kroužky Heimerle + Meule jsou dokonalým doplňkem na&...

Listy + proužky

Polotovary z drahých kovů od společnosti Heimerle + Meule pro technický průmysl - to je přesnost a inovace pro váš silný kontakt.

Soustružené a frézované díly

Ve společnosti Heimerle + Meule vyrábíme soustružené a frézované díly ze všech standardních slitin drahých kovů, které splňují nejvyšší požadavky na kvalitu a uspokojují nejrůznější trhy. Naše rozs...

Galvanika

Naše dekorativní galvanické pokovování stojanů

Na základě našich bohatých zkušeností v oblasti galvanického pokovování zušlechťujeme v naší moderní galvanické dílně šperky, jako jsou prsten...

Práce na zakázku v oblasti galvanického pokovování

Služby naší smluvní galvanizovny

V oblasti smluvního galvanického pokovování nabízí společnost Heimerle + Meule dva osvědčené procesy: stojanové a páskové galvanické pokovování.

...

Systémy barevného značení (COLORIT®)

Šperky jsou díky barvě dvojnásob krásné. Kromě klasických postupů a technik, jako je smalt, nabízí moderní materiál COLORIT® designérům nespočet možností pro výrazné, barevné kreace.

Obchodování s drahými kovy

Nákup a prodej drahých kovů (fix / spot)

- Bezplatné poskytování váhových účtů
- Globální převody...

Kulaté polotovary z drahých kovů

Chcete individuálně raženou sérii mincí nebo exkluzivní šperk?

V nabídce kulatých polotovarů Heimerle + Meule najdete ideální základ. Od převzetí bývalé skupiny "Cookson Precious Metals"...

Odlévání drahých kovů

Jsou klasikou mezi zpracovanými drahými kovy:
ražené lité slitky z ryzího zlata 999,9 nebo ryzího stříbra 999,9. Tyto výrobky, odlité s nejvyšší přesností a vyvedené do tvaru, fascinují svou z...

Recyklace ušlechtilých kovu

Separujeme vaše materiály obsahující drahé kovy, jako jsou:

- Odpad z lisování a páskování
- Zbytky z galvanického pokovování: filtry, pryskyřice, kaly atd.
- Vysoce kvalitní e...

Společnost Heimerle + Meule prodává materiály Eldy Plus® na trhu velmi úspěšně již více než čtyři roky. Doposud je bylo možné nabídnout pouze spokojeným zákazníkům jako materiál pro frézování. To se však nyní s novou tiskárnou FilaPrintM mění!

Těšíme se na setkání s vámi na veletrhu Blechexpo 2023.

Ve dnech 07. - 10. listo...