Katalog

HEMA Maschinen und Apparateschutz GmbH

HEMA Maschinen und Apparateschutz GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • AEO Zertifikat
  • DIN EN ISO 50001

HEMA Maschinen und Apparateschutz GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • AEO Zertifikat
  • DIN EN ISO 50001

O HEMA Maschinen und Apparateschutz GmbH

HEMA - váš partner pro výrobní stroje
V roce 1977 začínala HEMA jako malá firma s několika zaměstnanci v Seligenstadtu. Dnes pracuje více než 600 zaměstnanců po celém světě na pobočkách v Německu, Itálii, Rumunsku, Číně a USA. Mezinárodní síť zkušených obchodních partnerů zajišťuje úzký kontakt s našimi zákazníky - po celém světě.

S naším širokým sortimentem výrobků vám nabízíme komplexní portfolio výrobků kolem výrobního stroje. Naše portfolio zahrnuje ochranné systémy, upínací a brzdové systémy i systémy vidění.

Ochranné systémy
Již více než 40 let vyrábíme ochranné systémy pro stroje všeho druhu. Nabízíme vám široký sortiment měchů vyráběných individuálně podle vašich požadavků, kompletní systémy zadních stěn, systémy válečkových krytů a zástěr, spirálové pružiny a teleskopické ocelové kryty

Upínací a brzdové systémy
Naše pneumatické upínací a brzdové systémy zahrnují výrobky pro rotační polohové upínání v různých směrech působení, pro rychlé a bezpečné upínání a brzdění tyčových břemen nebo pro translační aplikace pro téměř každý lineární vodicí systém.

Prohlížecí systémy
V rámci třetí produktové řady, prohlížecích systémů, nabízíme bezpečnostní okna strojů, otočná okna a systémy LED osvětlení.

Desinfekcní zarízení

Vyvinuli jsme naši bránu HEVI GATE pro rychlou a snadnou dezinfekci rukojeti nákupního vozíku. Díky jednoduchému ovládání zařízení může každý snadno, pohodlně a bez větší námahy dezinfikovat nákupn...

Desinfekcní zarízení (Clean-Ice)

Jednou z největších výzev v potravinářském průmyslu, v obchodě a při prodeji je dodržování příslušných hygienických předpisů, zejména snižování škodlivých zárodků při výrobě ledu.

Clean-...

Čističky vzduchu (Clean Air)

Většinu života trávíme v interiéru, kde dýcháme nejvíce vzduchu. Vzduch v místnostech však může být až stokrát více znečištěný než vzduch venku.

Například dospělý člověk denně vdechne as...

Stírače vodicí dráhy

Vodicí dráhy obráběcích strojů musí být udržovány bez třísek a nečistot. Proto jsou stěrače důležité. Stěrače pro vodicí dráhy jsou navrženy speciálně tak, aby zabíraly co nejméně místa.

...

Naše otočná okna zprůhledňují výhled
Výkonné upínací systémy RotoClamp od společnosti HEMA jsou ideální pro rotační polohové upínání v osách, stolech a otočných hlavách strojů. Protože upínací systém pracuje na principu fail-safe, upíná osy rychle a velkou silou i v případě výpadku proudu.