Katalog

Westdeutscher Drahtseil-Verkauf Dolezych GmbH & Co. KG

Westdeutscher Drahtseil-Verkauf Dolezych GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 9001:2015

Westdeutscher Drahtseil-Verkauf Dolezych GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 9001:2015

O Westdeutscher Drahtseil-Verkauf Dolezych GmbH & Co. KG

Již 85 let je jméno Dolezych symbolem kompetence a výkonu. Výrobky a služby, které splňují nejvyšší standardy kvality, řadí společnost Dolezych mezi špičkové adresy v oblasti lanové, zdvihací, závěsné a zajišťovací techniky.

Díky nejmodernějším technologiím a stále novým inovacím se společnost vyvinula v jednoho z největších výrobců v Evropě. V mateřské společnosti v Dortmundu a v sedmi zahraničních dceřiných společnostech dnes pracuje více než 650 zaměstnanců:

Výrobky Dolezych z kompletního sortimentu více než 20 000 položek se používají všude tam, kde je třeba zvedat, přepravovat nebo zajišťovat břemena v továrně, na staveništi, na silnici, po železnici, na vodě nebo ve vzduchu.obrovská rozmanitost je odrazem potřeb zákazníků.

: Vzhledem k tomu, že kromě univerzálně použitelných pomůcek existuje v každodenním životě i řada speciálních aplikací, je cílem poskytovat celý sortiment a vývojové práce orientované na zákazníka. Kromě toho společnost Dolezych nabízí komplexní servisní balíček s poradenstvím, testováním, údržbou a opravami všech zvedacích, závěsných a zajišťovacích zařízení, internetový obchod a celostátní 24hodinovou dodávku skladových položek.

Vázací lana

Závěsná lana jsou ocelová lana, která jsou vybavena příslušným hákem a používají se ke zvedání a přepravě břemen a jsou součástí základního vybavení každé firmy.

Výroba lan se řídí norm...

Lana z chemických vláken

Ať už jsou vyrobena z konopí, polyamidu, polypropylenu, polyesteru nebo z high-tech vlákna Dyneema - vláknová lana jsou vhodná pro širokou škálu aplikací.

Díky své nízké hmotnosti a sna...

Drátěná lana z nerezové oceli

Nerezové provedení obvykle vyrábí společnost Dolezych v materiálu č. 1.4401 (AISI 316) nebo materiál č. 1.4301 (AISI 304). Další nerezavějící vlastnosti.

Například 1.4571 (AISI 320) vyrábím...

Drátěná lana

Drátěné lano je vysoce kvalitní strojní prvek, který se vyrábí na následujícím principu: několik drátů je šroubovitě navinuto kolem jádra. Pokud výroba tímto pracovním krokem končí, vznikne spirálo...

Traverzy pro vázání břemen

Závazné předpisy pro zvedací zařízení jsou BGR 500, DIN EN 13155 a DIN 15428. Zvedací nosníky DoLast pro zavěšení do jeřábových háků nebo jako nosné zařízení v nosníkových jeřábech jsou masivní oce...

Přeprava potrubí

Závěsy na trubky Do 730 Snadné a pohodlné nakládání a vykládání všech typů trubek.

Pro trubky do délky 4 m. Vyrovnání těžiště zkrácením řetězu. Háky lze za příplatek vybavit také pogumování...

Ručně ovládané zvedací zařízení

Zvedáky řady Black lze zařadit do skupiny "ručně ovládaných jeřábů" (ruční zvedáky). Pákové kladkostroje se nazývají také pákový řetězový kladkostroj, ráčnový kladkostroj nebo kladkostroj; kladkost...

Zařízení pro vyklápění sudů

Se sklápěčem sudů DoFlex můžete přepravovat, vyklápět, otáčet nebo ukládat např. plastové sudy o objemu až 120l.

Sklápěč sudů je navíc zaji&sca...

Dřevěné kleště na kmeny

Do 680 kleště na polena

S velkou šířkou úchopu a malými vnějšími rozměry pro přepravu klád. Od nosnosti 2,5 t jsou hroty úchytů vyměnitelné jako opotřebitelný díl.

Řetězové články

Pouta se používají především ve zvedacích systémech jako vyměnitelný spojovací článek, např. ke spojení závěsných lan, řetězů, kruhových závěsů nebo jiného příslušenství. Použití třmenu usnadňuje v...

Objímky pro lana

např. pozinkované speciální náprstky s obzvláště velkou světlou šířkou"

K upevnění a zajištění nákladu se obvykle používají vázací popruhy. Někdy však k cíli vedou i netradiční způsoby

27.07.2023 01:00

DoNova® na dopravním pásu
Používá se jako závěs na hlavu

05.07.2023 01:05

#Spotted



Osm metrů vázacího řetězu jednoduše volně přehozených přes levé rameno, současně šest...

Dolezych zajišťuje bezpečnost na přepravnících automobilů
Udo Dolezych znovu zvolen předsedou