Katalog

WSW Wälzlager Wolfgang Streich GmbH & Co

WSW Wälzlager Wolfgang Streich GmbH & Co

  • DIN EN ISO 9001:2015

WSW Wälzlager Wolfgang Streich GmbH & Co

  • DIN EN ISO 9001:2015

O WSW Wälzlager Wolfgang Streich GmbH & Co

Od svého založení před 25 lety se společnost WSW stala jedním z největších evropských dodavatelů kloubových ložisek, ojničních čepů, speciálních ložisek a mnoha dalších speciálních dílů.

Kromě toho jsme v posledních letech neustále rozšiřovali oblast systémů, takže společnost WSW je dnes kompetentním dodavatelem kompletních komponentů a výrobků na zakázku pro různá průmyslová odvětví.
Filozofie společnosti WSW ve stručnosti:

WSW - nejlepší řešení

Naší filozofií je vyrábět a prodávat pouze vysoce kvalitní výrobky za přijatelnou cenu. Výrobky jsou vyráběny v národních a mezinárodních výrobních závodech podle výkresů a směrnic WSW a pod naší stálou kontrolou.

Přední výrobci originálního vybavení působící v různých oblastech strojírenství, automobilového průmyslu a výroby energie již používají naše výrobky. Naši zákazníci oceňují zejména naše služby, kvalitu a poměr ceny a výkonu. Zejména v době stále intenzivnější konkurence, která má za následek drastický pokles cen, se cena v určitém okamžiku projeví na kvalitě výrobků. Pro společnost WSW je však kvalita nejdůležitějším kritériem, protože chceme zaručit nejvyšší možnou bezpečnost našich výrobků a našich zákazníků dnes i v budoucnu.

Speciální díly podle výkresu

Kromě prodeje standardních výrobků je součástí našich služeb také vývoj speciálních dílů podle výkresů ve spolupráci s našimi zákazníky.

Radiální kuličková ložiska

Od nejmenších kuličkových ložisek až po speciálně vyvinuté speciální díly

Přesná valivá ložiska

Společnost WSW má v nabídce také široký sortiment valivých ložisek. Díky dlouholetým zkušenostem a spolupráci s národními i mezinárodními partnery je možné dodat téměř jakékoliv zboží

  • K...

Povrchové úpravy

Rozsah služeb:

- Zinkování
- Slitiny zinku a železa
- Slitiny zinku a niklu (960h SS test podle
DIN EN ISO 9227)
- Pasivace
- Těsnění
- Tepeln...

Výkovky

WSW se specializuje na širokou škálu výrobků.
Abychom dosáhli vysoké efektivity a kvality, zavedli jsme štíhlou výrobu. Naší hlavní konkurenční výhodou je 5 různých flexibilních kovacích linek...

Mazací tuky

Standardně nabízíme 5 plastických maziv, která lze dodat v různých velikostech nádob. Nabízená plastická maziva pokrývají 95 % aplikací. Tato maziva byla speciálně vyvinuta pro soudečková ložiska....

Přemazávací jednotka (WLUB120)

úsporné

  • snadná instalace a uvedení do provozu automatické mazání v okolí
  • optimální dávkování maziva
  • Systém sestávající z vysoce kvalitního maziva<...

Od založení společnosti WSW v roce 1982 se neustále rozvíjíme. Dnes je společnost jedním z největ...