Katalog

Systea GmbH

06.10.2021 00:10

Výletní terminál Ostseekai

Úspěšná kombinace starého a nového

Ať už se jedná o oceňovaný obytný komplex v Dánsku, výjimečnou budovu muzea ve Francii nebo vodárenskou věž v Lucembursku - po celém světě volí majitelé budov, architekti, projektanti a montážní firmy fasád řešení od společnosti SYSTEA. Zejména pokud jde o reprezentativní budovy, lidé se rádi vracejí k našim vysoce kvalitním a odolným podkonstrukčním systémům. To dokazuje, že řešení SYSTEA lze použít pro všechny typy stavebních projektů bez ohledu na to, zda se jedná o komerční, obytné nebo veřejné budovy.

V severním napojení na stávající terminál Ostseekai v přístavu Kiel vznikl na ploše 3 700 m² další terminál. Nový terminál pro výletní lodě je navržen společně se stávající budovou terminálu jako součást souboru. Budova se stává odrazem pohybu, neboť zaoblený tvar fasády zachycuje linie návštěvnických toků a lávek a začleňuje je do architektury jako nedílné součásti.
Charakteristickými znaky fasády jsou velké prosklené plochy, které zajišťují průhlednost, a také zakřivené a neviditelně upevněné kazety Alucobond v podkroví a ve vstupním prostoru. Kromě toho byl podhled navržen s plochými, viditelně upevněnými panely Alucobond.

Více novinek.

V době, která se vyznačuje nedostatkem pracovních sil a stále kratšími lhůtami pro rozhodování bě...

Když se řekne Bauhaus v Berlíně, automaticky si ho spojíte s Gropiem. S novou budovou Bauhaus AG...

S okamžitou platností je SYSTEA k dispozici s obsahem BIM všech systémů spod...