Katalog

Kübler Group - Fritz Kübler GmbH

Kübler Group - Fritz Kübler GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • Reach
  • RoHS

Kübler Group - Fritz Kübler GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • Reach
  • RoHS

15.10.2021 01:10

IO-Link - otvírač dveří pro Průmysl 4.0

Vhodné rotační snímače, drátové snímače a dotykové displeje LCD pro vaši aplikaci.

IO-Link se na trhu stále více prosazuje - a tento trend je rostoucí. Dnes se IO-Link používá v obráběcích strojích, výrobních linkách, intralogistice a balicích strojích. IO-Link představuje jednoduchost, snížení nákladů a vstupní bod pro implementaci budoucích koncepcí Průmyslu 4.0. Produkty IO-Link od společnosti Kübler otevírají nové možnosti pro vaše aplikace. Umožníme vám, aby vaše stávající nebo nové stroje / zařízení byly připraveny na budoucnost. Naši odborníci na IO-Link vám rádi poradí.

Vaše výhody s produkty IO-Link od společnosti Kübler

Úspora času a nákladů
IO-Link produkty jsou patrné již při instalaci / uvedení do provozu. Díky necitlivému přenosu komunikace IO-Link se k tomu používají jednoduché a nestíněné kabely. Výrobky Kübler se připojují pomocí standardizovaných průmyslových konektorů M8 nebo M12. U inteligentních senzorů přicházejí data parametrů přímo z řídicí jednotky, a proto se nemusí parametrizovat ručně. Výsledkem je stroj, který je rychleji připraven k provozu.
Efektivní výroba díky profilu inteligentního senzoru
Uživatelé mohou flexibilně a rychle optimalizovat své stroje nebo celou výrobu podle svých potřeb/požadavků během probíhajícího provozu. To je možné díky profilu Smart Sensor Profile od společnosti IO-Link. Díky předdefinovaným třídám profilů a příslušným uloženým funkčním blokům lze snadno a rychle realizovat výměnu senzoru nebo přechod na jinou technologii senzoru stejné třídy profilu či jiné úpravy měřených hodnot.

Lze používat nezávisle
Použitím rozhraní IO-Link se rozhodnete pro standardizované a na sběrnici nezávislé rozhraní, které umožňuje přímou komunikaci z řídicí jednotky na nejnižší úroveň automatizace jako spojení bod-bod. IO-Link master tak lze použít k propojení široké škály zařízení IO-Link v téměř jakémkoli sběrnicovém a řídicím systému.
Dálková diagnostika a monitorování stavu
Díky procesním datům zařízení IO-Link dodávaným v prostém textu lze pro servisní techniky vytvořit hluboký vhled do procesů a aplikací. Díky tomu lze s předstihem zahájit opravy a vytvořit nové koncepce údržby. To má pozitivní vliv i na vzdálenou údržbu, protože tu lze prostřednictvím komunikace IO-Link snadněji organizovat.

Připravenost na Průmysl 4.0 / IIoT
Síťové a inteligentní produkty jsou předpokladem pro Průmysl 4.0. Produkty Kübler IO-Link Jsou schopny říci: "Kdo jsem? Kde jsem? Jak se cítím?". Senosren musí kromě klasické úlohy měření a přenosu naměřených hodnot přinést i další funkce pro propojení výrobků do sítě a sběr nebo přenos dalších informací. Díky IO-Link jsou plně podporovány "Industry 4.0 / IIoT ready features" (Connectivity, Identification, Diagnostics, Adaptability) definované společností Kübler.

Efektivní výroba díky inteligentnímu profilu senzorů
Uživatelé mohou flexibilně a rychle optimalizovat své stroje nebo celou výrobu podle svých potřeb / požadavků během probíhajícího provozu. To je možné díky profilu Smart Sensor Profile od společnosti IO-Link. Díky předdefinovaným třídám profilů a příslušným uloženým funkčním blokům lze snadno a rychle realizovat výměnu senzoru nebo přechod na jinou technologii senzoru stejné třídy profilu či jiné úpravy měřených hodnot.

Dálková diagnostika a sledování stavu
Díky procesním datům zařízení IO-Link dodávaným v prostém textu lze pro servisní techniky vytvořit hluboký vhled do procesů a aplikací. Díky tomu lze s předstihem zahájit opravy a stanovit nové koncepce údržby. To má pozitivní vliv i na vzdálenou údržbu, protože tu lze prostřednictvím komunikace IO-Link snadněji organizovat.

Více novinek.

Těšíme se na setkání s vámi na

Veletrhu Sindex v Bernu


Hala 3....

Nové snímače PROFIsafe založené na platformě průmyslového Ethernetu.<...

Systémy měřicích kolečekSystémy pro měření rychlosti, detekci polohy...

Díky včasným technologickým diskusím vzniklo řešení s přidanou hodnotou, které je odolné vůči budoucnosti.
Modulární platforma snímačů Sendix Plus mění katalogové produkty na aplikace