Katalog

Bronkhorst High-Tech BV

Bronkhorst High-Tech BV

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • ISO/IEC 17025:2017

Bronkhorst High-Tech BV

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • ISO/IEC 17025:2017

10.04.2022 00:04

Řízení hmotnostního průtoku #redefined

Rychlý a stabilní, osvědčený a přesný

Objevte nyní: Řada FLEXI-FLOW od Bronkhorst High-Tech BV

Zcela nová úroveň regulace hmotnostního průtoku....
"FLEXI-FLOW je naše nejnovější řada regulátorů hmotnostního průtoku. S tímto revolučním přístrojem jsme schopni nejen měřit a regulovat průtok a teplotu plynu, ale také měřit a regulovat tlak před a za procesem pomocí jednoho flexibilního přístroje . To je budoucnost regulace hmotnostního průtoku."

"FLEXI-FLOW je založen na skutečně unikátní technologii tepelného měření hmotnostního průtoku, která kombinuje rychlé a stabilní čipové senzory s proveditelnou a přesnou technologií obtoku. Zjistěte, jaké výhody vám může přinést." - Vincent Hengeveld, produktový manažer FLEXI-FLOW

Stabilní řízení průtoku plynu pro analytické přístroje
Regulátory hmotnostního průtoku plynu jsou důležitými součástmi mnoha analytických technik, jako je hmotnostní spektrometrie, chromatografie, atomová spektroskopie a analýza spalování. Kompaktní průtokoměry plynu se například používají k přívodu plynů do kolizní cely (reakční cely) jako součásti sestavy ICP-MS.

Hmotnostní regulátor průtoku plynů FLEXI-FLOW je vhodný pro tyto procesy, kde se vyžaduje stabilní řízení průtoku plynů, kompaktnost, krátkodobá a dlouhodobá stabilita a kompatibilita s používanými plyny.



Více novinek.

průtokoměrů a regulátorů MASS-STREAM™
Rozšíření řady IQ + FLOW® o senzory izolované od médií

Na mnoha trzích pozorujeme posun směrem k miniaturizaci. Například v laboratořích je pracovní pro...